eFrAt Y

New member
../images/Emo101.gif

שלום לכם, אני משוטטת לי בפורומים בתפוז וראיתי את ההודעה של גירל פרנד בפורומים... ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון לשאול את השאלה הזאת... אני בת 15 ויש לי חברה אחת שהיא החברה הכי טובה שלי בעולם! אני מספרת לה כל דבר שקורה לי, ובקיצור אנחנו *ה* חברות. לאחרונה אני מרגישה שהיא לא רוצה להיות חברה שלי יותר ושהיא מעדיפה חברה אחרת על פניי זה אוכל אותי מבפנים ואני לא יודעת מה לעשות. זה מן תחושה של קנאה איומה. יש לציין שמעמדי החברתי הוא לא הכי הכי ואני נקראת בין ה´´חנונים´´. וחשבתי שאולי זאת אחת הסיבות. יש לי עוד משהו לומר לכם ולהתיעץ! הרגשתם פעם כאילו אתם לא שייכים לשום דבר ומעיין תחושות קנאה כאלו שלא יכולתם לסבול? zה מעצבן אותי שכמה שאני לא אנסה אני לא אצליח להשתלב בקבוצה שאני באמת מרגישה שייכת לה. קרה לכם מקרה דומה בעבר? ממני אפרת. תודה לכל מי שיענה לי.

GirlFriend

New member
../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה קודם כל
את האמת אכן נתקלתי בבעיה כשלך בעבר וחברתי הטובה ביותר יכולה להעיד על כך, וזה היה הדדי. קנאה בין חברות / חברים הכי טובים זה תמיד קורה. כי אתה יודע שעל החבר הזה אתה יכול לסמוך תמיד, שיהיה איתך ולפעמים מגזימים בתגובות... דבר ראשון רק שתדעי שאני לא מאמינה זה קשור במעמדך החברתי כי אם אתן *ה*חברות כפי שאת טוען היא תקבל אותך כמו שהיא. אם יש לה עוד חברות טובות ואיתן היא מסתובבת לאחרונה וזה מציק לך, תגידי לה, תסבירי לה שהיא חסרה לך בתקופה האחרונה ואת מפחדת לאבד אותה. חוץ מזה, בכלליות נראה לי שיש לך בעיה עם הבטחון עצמי, שלא תקחי את זה בכיוון הלא נכון, אלא להפך. את קודם כל צריכה להאמין בעצמך ושאת שווה המון! ולא תפחיתי בערכך! הרי אם את לא תאמיני בעצמך קודם? מי כן? אותה חבורה שאת טוענת שהיא לא מקבלת אותך ושהיא הקבוצה בשבילך: אני לא אומר לך שלא להתקרב אליהם כי אני מבינה אותך, אני יודעת מה את מרגישה. תנסי קודם להיות עצמך, ולא להתאים אותך אליהם(הכוונה במראה ובאופי) אנשים ירצו להתחבר איתך (את האמיתית) ואם לא הם לא שוים את זה
לך

למעלה