../images/Emo101.gif

כבר כמה זמן שאני לא עובד, ובת הזוג די מפרגנת. בזמן האחרון היא התחילה להילחץ ולהלחיץ וזה משבית את הזוגיות. מה עושים ?

nate2000

New member
ובמה בא לידי ביטוי "להילחץ ולהלחיץ"?

קצת קשה לתת תשובה על סמך שורה אחת

elena20

New member
טוב, זה תלוי בבן אדם, האם אתה באמת

מחפש או מתעצל, או האם אתה בררן? האם יש לך מקצוע ואתה רוצה לעבוד רק בתחום הזה? או האם סתם מחפש עבודה זמנית, תלוי בהרבה גורמים.

sugar lips16

New member
אוי אני מכירה את זה..

לפני 4-5 חודשים סיימתי את השירות לאומי שלי, ומאז אני מובטלת. אומנם בחודש האחרון עבדתי בדיילות, אבל זה חרטה, כסף קטן ולא מעבר לזה. אני לא מוצאת עבודה שמתאימה לי, עבודה שאני רוצה ורוצים אותי גם. וגם בן הזוג שלי עושה לי את המוות לפעמים על זה.. אני בעד שתדבר איתה, תסביר לה שזה מפריע לך לשמוע את זה.. כשהבן זוג שלי לקח חופש מהעבודה של 3 חודשים ורצה למצוא עבודה אחרת, אני פרגנתי :/ אני לא מבינה למה לו קשה לפרגן עכשיו... אבל אחריי שרבנו על זה אין ספור פעמים, הוא ירד מעניין ומציק לי על זה פחות. אבל עדיין מציק :/ למרות שבמקרה שלי הוא צודק.. כי כל הכסף יוצא ממנו בסופו של דבר, יציאות בזבוזים וכ'ו.. ואני כבר הרבה זמן בלי עבודה.. :/ שלא נדבר על זה שאני במינוס ..

היא לא עושה את המוות

אבל היא מוטרדת מאוד ומוציאה את זה החוצה, לכן אני םפחות חושב ששייך לדבר איתה שלא תזכיר את זה. היא פרגנה כמה זמן וכנראה נלחצה למרות שאנחנו מסתדרים, ושביא יודעת שחשוב לי. מפריעה לי שלמרות שהיא יודעת שחשוב לי ואני מנסה הכל היא מזכירה, שזה קצת כמו להשגיח . אגב, לא נראה לי שצמחונות זה כל כך טוב

sugar lips16

New member
צמחונות זה מצויין, לא רק טוב!

וכן, אני מרגישה בדיוק כמוך.. אבל כן יעזור לדבר איתה, ולהסביר לה, תנסה.. אין לך מה להפסיד.

adi1331

New member
אמנם לא קשור לנושא..

אבל צמחונות זה אכן מצוין. (רק רוצה לחזק את זה יותר).

sugar lips16

New member
זכותך להישאר טיפשה

כי אם את קוראת לצמחונות טיפשות, זה רק מוכיח האמת על הידע שלך בנושא.. לידיעתך חמודה, צמחונות זאת דרך חיים בריאה יותר , ואת מוזמנת לחקור ולהיווכח בכך שצמחונים חיים יותר, והם בריאים יותר (ואני מדברת על צמחונים שאוכלים כמו שצריך, ולא על דוגמאות של כאלו שאוכלים רק פחמימות) אז לפני שאת מדברת שטויות, תבדקי על מה את מדברת בכלל.

adi1331

New member
מסכימה עם כל מילה יקירתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

מי שאמרה משפט כה מגוחך.. היא הטיפשה.. לילה טוב

Hypnotize

New member
לא קראתי לצמחונות טיפשות, חמודל'ה

עוד אחת מדברת אלי כאילו אני חברה שלה.. לא שווה יותר מידי יחס או הסבר. לילה טוב.

adi1331

New member
את צודקת -

כי את בהחלט לא שווה יחס או הסבר. לילה טוב.

למעלה