*O*

אה, כן, שכחתי ../images/Emo122.gif

לא ממש קשה ולא ממש קל שיתאים לבייס הנסגד הזה מאוטום פיקסלס ---->> או סתם תיאור, לסיתם בייס אופנת רחוב תודה

../images/Emo110.gifננסה:)

שיער שחור סיני (שחור-כחול כהה) גלי, ארוךךך עד אמצע-סוף החזה, נופל עליו. חולצה- חולצה ירוקה, עם הדפס כלשהו, מחשוף סירה (כתפיים חשופות) השרוולים לבנים כלמעלה יש פס רוחבי עבה ירוק, למטה אפשר איזשהו הדפס גם. גינס קצר ממש עם שוונצים:)

דרושה מישהי שתיקח את התיאור ../images/Emo11.gif

שיער: שתי קוקיות נמוכות, רפויות. הגומיה היא כמו סרט דק שמתלפף סביב כל הקוקו. [באיקסים] הגומיות בצבע ירוק. אין שביל. השיער בצבע בלונד אגוז עם גוונים אדומים. [שישתלב[. יש פוני לצד. כובע מצחייה ירוק שהולך קצת לצד. [אבל הירוק של הצבא.. ] יש סמל של פומה במצחייה עצמה. חולצה: חולצה לבנה-תכלת. פתח הצוואר הוא גדול, והוא הולך לאלכסון. זה נראה גזור ויש קצת שוונצים שיוצאים מפתחת הצוואר. [תסתכלי בקובץ..] יש הדפס של ראש של ילדה קטנה עם שיער אסוף ב2 קוקיות למעלה. [זה ממש קטן, וזה גם לא יהיה ברור שזה ראש של ילדה...] מכנסיים: מכנסיים שחורים, גדולים ורחבים. יש קרע בברך במכנס שמאל. מכנס ימין הוא 3/4 עם קיפול מרושל. מכנס שמאל ארוך. נעליים: נעליי ספורט לבנות עם שרוכים שחורים, פרומים. אביזרים: היא מחזיקה משקפי שמש. יש על הרצפה [לאו דווקא רצפה.. יכול להיות על שולחן או משהו כזה.. אבל שהיא לא תחזיק אותו] תיק צד שחור.

זה טוב?

שיער- מתולתל ירוק עם שורשים אדומים. טופ- סטרפלס כתום. מעל ג'קט ג'ינס. דאון- חצאית מיני לבנה. נעליים- אולסטאר סגולים עם לבבות אדומים. אביזרים- כובע קסכט משובץ. שרשרת פנינים. גרביונים.

ואממ../images/Emo51.gif

הכול סבבה
רק הקטע של השיער אני לא טובהה בשורשים ותלתלים בא לך רעיון אחר עם לא לאמשנה אני ימצאא איךשהו ועם כן אז ממש
טוב מתה עלייך ועל כולם אני יענה לך מחר עכשיו אני חייבת לזוז...

Blue Pencil

New member
דווקא בגלל שאת לא טובה בתלתלים,

כדאי לך לנסות לצייר. אחרת-איך תשתפרי?

lady blak

New member
אמממממ

תוכלי לעשות לי בבקשה קווי מתאר לתלתלים או לשלוח ללי הסבר או משהו כזה?

lady blak

New member
אמממ זאת מאי אגב בשינוי כינוי..

ועם ב לך להעשות קווי מתאר אזז לדולי הזאתי ואמממ
בייס מפרטי גירלס

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifדרוש תיאור יפה ^_^

לבייס הזה^^ רמה בנונית בלי שחור עדיף משהו חמוד כזה אבל מקורי, לא אוברול ושתי קוקיות >> בלע, לא יודעת איך להסביר בקיצור מי שתעשה תודה מראש *O* ולא מבטיחה לקחת.

למעלה