ziziub

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo92.gif

sorry , על ההודעה החדשה, אך אני חייבת התייחסות. כמו שכתבתי אני אחרי טיפול של מדכא סופרפקט+מנוגון+מטרודין, הטיפול הופסק לפני שאיבה למרות שהיו זקיקים חביבים (18,16,13 מ"מ). הטיפול הופסק בדיוק ב- 4.7. היום זהו היום ה- 19 שהמחזור מאחר, ביום ה- 9 לאיחור ביצעתי בדיקת דם לבטא ויצא נמוך מ- 3. העיניין הוא שיש לי כל מיני תופעות מוזרות, שאבקש מכן לפענח אותן: בשבועיים האחרונים אני חסרת סבלנות, על סף העצבנות, מה שלא היה במהלך הטיפול, אני עייפה יותר, אני מרגישה שהפנים שלי חלקות וזוהרות מתמיד, והדבר המוזר ביותר הוא, לפני שבוע בעלי נכנס לאמבטיה בזמן שאני התקלחתי, בחן אותי ואז אמר: "סיגל, הפיטמות שלך ממש גדולות והחזה גם", אמרתי לו, אכן שמתי לב לתופעה, אך זה בטח כיוון שהמחזור עומד להגיע, אך, הוא כמובן לא הגיע עדיין. בנות מה אתן מציעות, לחכות לרופאה (בעוד 10 ימים יש לי תור), או לבצע בדיקת דם נוספת (ואולי יקרה הנס...). שאלה נוספת: האם אחרי טיפול (ללא כוריגון) זה נורמלי לבצע בדיקת הריון ביום ה-9 לאיחור? ממש ברגע זה נודע לי, שייתכן, שאימה של גיסתי היתה על האוטובוס שהתפוצץ בצומת מירון, ועדיין לא מאתרים אותה, מקווה שהכל יסתיים טוב והיא תימצא בריאה ושלימה. תודה תודה תודה על עזרתכן - סיגלי

ש מ י י ם

New member
אלוהים ישמור

אני מתחילה מהסוף ומקווה שתאתרו אותוה בהקדם ושהיא בריאה ושלמה ובטח שלעשות בדיקת דם מה איכפת לך דקירה וזהו.. אולי והלוואי ותהיינה בשורות טובות... אז מחכה לעידכונים ורק בשורות טובות שמיים

venus13

New member
היי סיגלי

אתחיל מהסוף : מקווה שאמה של גיסתך תימצא בריאה ושלמה לגבי התופעות - תופעות ההריון דומות לתופעות בזמן הטיפולים - וקשה מאוד להבחין בינהם אני הייתי מציעה לעשות שוב בדיקת דם - בבחינת לא יועיל - לא יזיק - ולו רק כדי לצאת מאי הוודאות והבלבול בו את נמצאת. לא ברור לי מדוע הטיפול שלך הופסק. מאחלת לך שבקרוב מאוד תבשרי בשורות טובות בהצלחה ונוס

לימי5

New member
אני מקווה שהכל בסדר ומצאו את אמא

של גיסתך. ובקשר למצבך אז תעשי בדיקה דם או בדיקה ביתית. למה לחכות כ"כ הרבה זמן? ואגב, כמו שכתבו לך בהריון התחושות אותו דבר וזה לא אומר כלום.

פפושקי

New member
סיגל אני מחזיקה אצבעות שתשמעי רק

בשורות טובות. אני מתפללת.

ziziub

New member
עידכון מהשטח

אלוהים היה הבוקר עם אמה של גיסתי, כיוון שחמש דקות לפני שהגיע האוטובוס היא עלתה על טרמפ שהציל את חייה. היא נימצאה והכל בסדר איתה, תודה על התענינותכין. יום טוב - סיגל

bolle

New member
|חיסיגלי קודם שמחה לשמוע על אמא של

אחיך (היקר) הרבה ידע בעניין שלך אין לי מצטערת. תודה לך יקירה על ההצלחה בצילום אני קצת בלחץ . נדבר עוד היום אני מקווה אוהבת אותך תמיד אמן אמן לשמוע רק בשרות טובות

רומי 007

New member
סיגלי

קודם כל - מהר ברכת הגומל, פשוט נס. שנית לגבי הציצים - בהריון ראשון יש שינויים בפטמות בשלב מאוד מוקדם - הן נעשות כהות והשטח שלהן מתרחב. הייתי עושה בדיקת דם כבר מחר בבוקר ומקווה להצלחתך.

למעלה