תחליפי ריטלין

thevil

New member
../images/Emo101.gif תחליפי ריטלין

שלום לכולם, נעים להכיר! בני בן ה-14 נוטל ריטלין מזה כ- 7 שנים, לאחרונה הופיעה תופעה של שיעול טורדני, הנוירולוגית המליצה על שינוי הריטלין לתרופה שאיננה בסל התרופות, (משהו כמו ADDERRALL), עקב השינוי המתבקש (והעלות הגבוהה...)אני מחפשת מידע על תרופה זו, כל מי שיודע, מכיר שמע וכו´ מוזמן לכתוב לי ויבוא על הברכה. רב תודות

שריתילה

New member
ואיך בדיוק תשיג את התרופה?

היא לא נמצאת בכלל בארץ. נניח שתוכל לשלם עבור התרופה (1.65 $ מלפני כחצי שנה לכדור), היא לא נמצאת בכלל התרופה בארץ. ההבדל הוא בתופעות הלוואי. אין כמעט (אם בכלל) תופעות לוואי בכדור הזה. לי בכל אופן. אני יכולה להעיד רק על עצמי. אם ידוע לך על התרופה בארץ אני אשמח לשמוע. מה אמרה הנוירולוגית?

a25

New member
למיטב ידיעתי

אף אחד לא מוכן לייבא אותה וזו הבעיה הרי כל מה שזה זה ריטלין ארוך טווח במיוחד (משהו כמו 12 שעות)

שריתילה

New member
את מדברת על הקונצרטה אני חושבת

האדורל מגיע במספר מינונים. יש 10 מג´, 15 מג´ ו-20 מג´. הקונצרטה זה ריטלין ל-12 שעות.

thevil

New member
להשיג? אין בעיה

הנוירולוגית טוענת שהתרופה נמצאת בארץ, רק באופן פרטי, אבל הוסיפה ואמרה שבמינון של הבן שלי זה משהו כמו 1,000 ש"ח לחודש. נ.ב. את יודעת את האיות שלה באנגלית?

שריתילה

New member
ADDERALL

האם אתה מוכן לתת לי יותר פרטים אולי אפילו במסרים? היכן אוכל להשיג ובאיזה בית מרקחת? אני לא זקוקה למינונים גבוהים שכן אני לוקחת רק בזמני לימודים. אני מאוד אודה לך, תודה, שרית.

thevil

New member
ADDERAL

כרגע עוד לא לקחתי מרשם כי קודם אני רוצה לוודא שזה יתאים לבן שלי ושזו תרופה "בסדר", מבטיחה לעדכן אותך ברגע שיהיו לי יותר פרטים. בכל אופן הנוירולוגית שלנו (פרופ´ גרוס משערי צדק") אמרה שיש את הכדורים בארץ. יום טוב לכולכן

a25

New member
אני שאלתי

את הנוירולוג שלי והוא אמר שאין את זה פה.... לא יודעת אולי בחדשיים האחרונים התחילו להביא?

למעלה