../images/Emo221.gif תיאור
אהמ כתבתי פעם למישהי תיאור והיא לא לקחה אותו ואהמ.. אין לי זמן לעשות עכשיו שום דבר
וחבל לי על התיאור כי השקעתי אז מי שרוצה מוזמנת לקחת
שער- שער לבן גלי שמגיע עד האגן, חלקו נופל על הכתפיים. למעלה יש ממנו הרבה, ולקראת אמצע הגב הוא מתחיל להדלל. אין לה פוני, ובמצח השער שלה כאילו אסוף בקוקו בלוף, ויש לה שוויל באמצע (אם ת צריכה הדגמה תבקשי)
בגד- שמלה לבנה חצי שקופה, בכתפיים היא גדולה עליה אז היא נופלת וחוספת את הכתפיים וכך גם נוצרים המון כפלים כאלו. קצת על החזה יש לה מחוך בצבע לבן-אפור-כסוף כזה שהוא מאד מאדק לה את השמלה ומקטין לה את האזור (היא נראת יותר רזה) מקדימה במחוך יש מן סוגרים קטנים כסופים כאלו, המחוך נגמר באזור המותניים. השמלה ממשיכה בחצאית ארוכה. בצד הימני יש מן כפל כזה שנמשך באלכסון עד הצד השמאלי (גם אם לא הבנת אני אצייר לך דוגמה) השמלה לא נגמרת באורך של הרגליים. אלה הופכת למשהו שנמצא על האדמה ואחר כך קצת נוזל כזה כמו מים. בשמלה יש שרבולים נפוכים גדולים שמכסים קצת את כף היד, והם שקופים יותר מהשמלה.
תוספות- +הילה זוהר (כמו בנצרות ולא כמו אצל המאלכים) מסביב לראשה בצבעים כסופים. בקשר לבייס אני מציעה לך להשתמש באחד בגודל בינוני עד גדול, ושצבע העור שלו יהיה די בהיר אבל לא יותר מדי (כדי שלא יתמזג יותר מדי עם הבגד)