שאלה חשובה באיזה שלב נטלי ואתי וקנין ושמעון נפלו? כנראה שפיספסתי את זה
M meinhoney New member 8/5/04 #1 שאלה חשובה באיזה שלב נטלי ואתי וקנין ושמעון נפלו? כנראה שפיספסתי את זה
A average11 New member 8/5/04 #2 שאלה חשובה מאוד! כשמצביעים מעל ל250 הצבעות באתר..הם אומרים מתי מגיעים ל250? או שזה פתוח וצריכים לספור בעצמינו...(?) כדי שההצבעות לא יפסלו... מענה בבקשה! תודה!
שאלה חשובה מאוד! כשמצביעים מעל ל250 הצבעות באתר..הם אומרים מתי מגיעים ל250? או שזה פתוח וצריכים לספור בעצמינו...(?) כדי שההצבעות לא יפסלו... מענה בבקשה! תודה!
T The Orange One New member 8/5/04 #3 יש לי שאלה מוזרה ../images/Emo3.gif היום בתוכנית אלון ליטבק הופיע עם חולצה ממש יפה , מישהו יודע מאיזה חברה החולצה? אני אודה מאוד לתשובה
יש לי שאלה מוזרה ../images/Emo3.gif היום בתוכנית אלון ליטבק הופיע עם חולצה ממש יפה , מישהו יודע מאיזה חברה החולצה? אני אודה מאוד לתשובה
ש שלומית16 New member 8/5/04 #6 הסיבה שלא עונים לך זה בגלל שכנראה אף אחד לא הגיע ל250 הצבעות עדיין בפעם האחרונה שהצבעתי אני הצבעתי לשחר ישי איזה 200 פעם אני חושבת אבל לא 250
הסיבה שלא עונים לך זה בגלל שכנראה אף אחד לא הגיע ל250 הצבעות עדיין בפעם האחרונה שהצבעתי אני הצבעתי לשחר ישי איזה 200 פעם אני חושבת אבל לא 250
ש שלומית16 New member 8/5/04 #12 נטלי לא נפלה שבוע שעבר אבל אני מקווה שהיא תיפול בשבוע הבא על ידי הקהל ואם לא אז באמת זו מדינה חסרת טעם
נטלי לא נפלה שבוע שעבר אבל אני מקווה שהיא תיפול בשבוע הבא על ידי הקהל ואם לא אז באמת זו מדינה חסרת טעם
S StoneD New member 8/5/04 #15 גם אני צריכה עזרה קטנה../images/Emo66.gif הממ ברחה לי הכתובת של האתר הרשמי של סשה. למישו יש אותו?
P perrinat New member 8/5/04 #9 לדעתי אין הודעה כשמגיעים../images/Emo103.gif ל-250... תזכור כמה פעמים הצבעת, או שפשוט אל תפציץ יותר מדי בהצבעות...
לדעתי אין הודעה כשמגיעים../images/Emo103.gif ל-250... תזכור כמה פעמים הצבעת, או שפשוט אל תפציץ יותר מדי בהצבעות...