שאלות ובקשות

סהרסושי

New member
היי אני חדשה../images/Emo13.gif

היי אני חדשה פה ואני חולה על יו לורי. מישהו יודע במקרה מתי האוס חוזר לעונה חדשה בארץ?

סהרסושי

New member
כמה שאלות והערות

המערכון ממש מגעיל! הם הפכו את האוס לגזען וזה לא נכון! אוקי עכשיו כמה שאלות: ידיד שלי סיפר לי שהוא ראה בערוץ אי שיו לורי היה באמת מכור לסמים, זה נכון? והוא גם אמר לי שעצרו אותו כי הוא נהג בשכרות זה נכון? למישהו יש לשלוח לי את הקטע שהוא זכה בגלובוס הזהב? לוביו! סהר!

סהרסושי

New member
כמה שאלות

מישהו פה קרא את הספר של יו לורי "the gun seller"? ידיד שלי סיפר לי שפעם עצרו אל יו לורי על החזקת סמים, מישהו יודע אם זה נכון?

סהרסושי

New member
כמה שאלות

מישהו פה קרא את הספר של יו לורי "the gun seller"? ידיד שלי סיפר לי שפעם עצרו אל יו לורי על החזקת סמים, מישהו יודע אם זה נכון?

סהרסושי

New member
יו לורי עובד על ספר חדש?!

אתמול נכנסתי לאמזון כדי לבדוק על הספר של יו לורי "the gun seller" וראיתי שב2007 יצא ליו לורי ספר חדש בשם "Paper Soldier", מישהו יודע על זה משהו?

הוא עובד על ספר חדש כבר המון שנים,

בערך מאז שהראשון יצא, אבל אם כבר יש לזה שם אז יכול להיות שזה ממש מתפתח לאנשהו. ואת חייבת להפסיק לפתוח הודעות חדשות על כל דבר ולהתחיל לנצל"ש (יש לך למשל שרשורים של תפוז, שאף אחד לא צריך אותם, כן? תגיבי בהם במקום לפתוח עוד הודעה חדשה או שתגיבי להודעות שכבר פתחת. זה דוחק לעמוד הבא הודעות אחרות).

קשה לי להגיד,

לא הגעתי בו רחוק
זה היה מאוד שנון, אבל השפה לא הייתה פשוטה ונטשתי את זה. אני מתכוונת לחזור לזה בשלב מסוים.

pink panther 8

New member
מה הקשררר

לא היה ולא נברא! את יו לורי לא עצרו אף פעם על החזקת סמים הידיד שלך לא יודע על מה הוא מדבר או שהוא התבלבל בשחקנים.... הוא בוודאי מיתכוון לשחקן אחר... יו לורי נקי כמו משרוקית:" HIS CLEAN AS A WHISTLE''

למעלה