שיער- שתי זנבות סוס ג'ינג'ים. יש גם פוני שנוטה שמאלה. טופ- חולצה קצרה לבנה עם מחשוף סירה. על החזה כתוב בקטן ובשחור:"אם אתה קורא את זה אתה קרוב מדי לחזה שלי" או משהו כזה. דאון- מכנסי ג'ינס ארוכים. שרשרת ברזל יוצאת בצד אחד. יש כמה כיסים בולטים. נעליים- גרביים כתומות עם פסים סגולים. פופס- קוקיה סגולה בשני הצדדים. קוקיה כתומה בשני הצדדים. שלייקס בצבע ג'ינס. חגורה חומה. זה בסדר?
שיער- שתי צמות שחורות. טופ- גופית ספגטי ורודה צומי צמודה. על הגופיה כתוב בענק ובלבן: "כי גמלי יש תנוך אוזן". דאון- חצאית טוטו שחורה וארוכה. מתחתיה יש חצאית צמודה. נעליים- חותלות לבנות מצמר. פופס- כבשה על הראש. יש טיוט' לזה. במקום קוקו, בצמה יש סרטים כתומים. נזם קטן. כפפת רשת שחורה על יד אחת. צמיד ניטים עבה על אותה יד בצבע לבן. אותו דבר ביד השניה רק בצבעים הפוכים. חגורה עם תאים בתוכה שמלאים בדברים. החגורה ורודה צומי ומונחת באלכסון. כלב.
אני צריכה משהו להוסיף לשמלה הזאת, היא הרבה יותר מדיי פשוטה. אז אם זה מבחינת צבע\בדים\וואטאבר, אני אשמח לעיצות. ^^ בייס מצ'ריויל טיפה עזרה מטיוט' של אנג'י פה ערוך של יעל חמצמצה.
את יכולה להוסיף תחרה מיוחדת למטה, במחשוף, לשנות את החלק העליון למשהו "מקורי" יותר, מחשוף שונה, כתפיות שונות, להוסיף "גדילים" כמו שיש בשמלות של נסיכות, הדפס קטן שחוזר על עצמו או "עיטור" בתחתית השמלה.. השמלה נורא יפה גם ככה