שאלה לי אליכם

../images/Emo101.gifשאלה לי אליכם

לונה בקרוב עוברת עיקור... היא בת שלוש,לא המליטה,וסיבות לעיקור שלה הם שהיא עברה 3 הריונות מדומים וכל כך סבלה,{וגם אנחנו}...השמינה בעיקבותם,וכ'ו.. והסיבה השנייה היא שאנחנו לא רוצים שאם היא תמליט הגורים יזרקו לרחוב,ובכלל,כלבה שלא ממליטה היא יותר בריאה ככה הבנו מהוטרינר. עכשיו לשאלה אני עוד לא עברתי עיקור אצל בעלי חיים ואני לא יודעת איך היא תגיב. היא מאוד אוהבת את ג'וני אבל עדיין אני חוששת אחרי הניתוח. האם עלי להתנהג כרגיל,ולתת להם לשחק יחד? האם עלי להרחיק ביניהם לתקופה מסויימת?

The Reuty

New member
בהצלחה!

את צריכה להתנהג כרגיל. באותו יום אחרי העיקור, כשהיא תיהיה עדיין קצת מטושטשת כדאי להרחיק ביניהם שהוא לא יציק לה, כי היא עדיין תהיה חלשה ומסוממת מההרדמה. תוך יום-יומיים היא תחזור לעצמה ואז את תוכלי לקרב ביניהם ואת תראה שהיא כבר משחקת ומשתוללת. חשוב - לא לתת לא ללקק את האיזור, היא יכולה לזהם אותו וכן גם לא לתת לג'וני להתקרב לה לאיזור. אם היא מלקקת, אז תשימו לה צוואר אליזבת (הצלחת הזו ששמים לכלבים שלא יוכלו לגרד/ללקק את הפצע) וכך היא לא תוכל להגיע לתפרים. היא לא תשתנה לך, היא לא תכנס לדיכאון או משהו כזה, היא תיהיה כלבה יותר בריאה. כל הכבוד שאתם מעקרים אותה
בהצלחה בעיקור

רעות תודה את מקסימה../images/Emo23.gif

נורא עזרת לי כי נורא חששתי לפני העיקור. אנחנו מעקרים אותה אחרי כמה ייחומים ושני האחרונים היו מלווים ב2 הריונות מדומים,שהם היא נורא סבלה,השמינה,הייתה עצובה וכאב לנו... אז החלטנו לא לתת לה להכנס להריון מהסיבות שציינתי ולעקר אותה בהקדם,כרגע היא נמצאת במעקב אצל וטרינר כי לפני העיקור היא צריכה להוריד את המשקל... בקשר לג'וני קיבלתי את עצתך מתוקה ממש הרגעת אותי כי אני לא רוצה להרחיק בינהם,יש בינהם קשר מיוחד ומקסים! אני יפריד רק ביום של התאוששות... אז שוב,,, תודה תודה מאמי!

למעלה