רק שאלונת...

rocko22

New member
סרט סטודנטים כמחווה למלחמת הכוכבים

שלום לכולם... אני סטודנט שנה ב' לקולנוע באוניברסיטת ת"א ואני מתכנן לעשות סרט קצר כמחווה למלחמת הכוכבים. הייתי מעוניין לדעת אם יש כאן אפשרות להשיג מדים של הטרילוגיה על מנת שזה יהיה אוטנטי עד כמה שניתן... תודה

winterelf

New member
קיומו של משחק...

מישהו יודע על קיומו של משחק בסגנון the battle of yavin ורוג סקוואדרון! נראה לי שאלה אחד המשחקים המרתקים שיצא לי לשחק!! ב the battle of yavin הם ממש עשו את המשחק בלי תיחכומים משחק פשוט, וריאליסטי (ריאליסטי ביחס לסרט :) אם מישהו יודע על מקום מחבואו של משחק נוסף כי למען האמת רק דרך הפורום הזה גיליתי את המשחק the battle of yavin! תודה!

ראיתי איפשהו תמונה של אנאקין מפרק 3

שבה הוא נמצא במסדרון לבן כמו של ה- Tantive IV בפרק 4, כמו בסצינה הראשונה שבה רואים את ווידר.

juggernaut

New member
להזמין מחו"ל רק...

מהאתר הרשמי אולי של סטאר וורס... בישראל אין סיכוי להשיג מקסימום תכין לבד...

לא. זה היה בדיוק כמו זאת רק בלי

הגופות ובלי החיילי סער, בלי העשן, ובמקום ווידר היה אנאקין בלבוש שחור.

D a N 1 4

New member
למה אתה מחכה? ../images/Emo11.gif

לא, סתם. אני לא כמו דין. עכשיו, תביא קפה.

MajorWinters

New member
../images/Emo41.gifהיררכיה בפורום../images/Emo41.gif../images/Emo19.gif

דן, בחורי, אתה לא מבין, זה עובד ככה כחולים >> אדומים >> שחורים >> שחורים עם דג (מזל שכבר אין כאלה) כחול יכול להגיד לאדום לעשות מה בא לו, אבל יש שחורים... אז למה לי להטריד אדומים. אניווי, תביא קפה ואני אתעלם מטעות הזו שלך!

D a N 1 4

New member
בהחלט.

*דוחף כמה מקלוני-מוות תמימים אל תוך הקפה* זהו, עכשיו אני אהיה המנהל. רק רגע, זה לא מספיק. *זורק ריר של ג'אבה אל הקפה* ככה טוב יותר.

לא מדויק.... לכחולים יש את הכח

(No pun intended) אבל לאדומים יש את הכבוד. הכחול הוא רק אדום חסר פז"מ האדום הוא מישהו שכחול זה כבר לא לרמה שלו הכחול צריך לדעת לכבד את הפז"מניקים האדומים, שהם אבות אבותיו ושבלעדיהם הוא לא היה אפילו שחור כי בסופו של דבר - יש אדום חדש, ויש אדום מוחלט.

MajorWinters

New member
אדום - כחול בדימוס../images/Emo19.gif

אדום שירדה קרנו. אדום הוא כחול משובש. הוא קצת כחול וקצת שחור- ביחד, אדום, משמע- גם באמנות פלסטית הוא לא מבין!

אדום - חש"כ (חכמינו שעדיין כאן)

אדום - עצור ותן הקשב אדום - יודע על מה הוא מדבר אדום - ידע על מה הוא דיבר כשהכחול עוד היה שחור אדום - האבות המייסדים אדום - הכחול נמאס עליו אדום - תואר אצולה (Sir) אדום - תואר כבוד (כל הנ"ל תופס גם לכחול אם קוראים לך בתיה)

למעלה