שלום לכולם! ברצוני להכין עוגה ולצייר עליה מה החומרים שאני צריכה לקנות? מה שאני יודעת זה- RFM. לעוגה בקוטר 26 ס"מ כמה חבילות צריך? צבעי מאכל- איזה חברה הכי מומלצת? באיזה מצב לקנות- נוזל/אבקה? עפרון לא רעיל עוד משהו שצריך? תודה!!!
לעוגה כזאת מספיק לי חצי ק"ג אבל אני נוהגת לרדד דק מאוד. לרוב התרשמתי כאן שמשתמשים בחצי קילו לעוגה בגודל 24. צבעי מאכל עדיף במשחה/ג'ל. נוזל משנה את המירקם של הבצק הרגיש ואבקה משאירה נקודות אלא אם ממיסים אותה במעט מים או אלכוהול למאכל. לדעתי ווילטון הם הטובים ביותר. עפרון כדאי B6 ומעלה (שיהיה רך). נייר אפיה להעתקת הציור וליצירת מזלפים ח"פ. מיכחולים לציור או חלבון ביצה והרבה (200-300 גרם) אבקת סוכר לציור עם רויאל אייסינג. קיסמים - נוח ללקיחת הצבע מהקופסה. משתמשים במעט מאוד. קורנפלור בזמן לישה ורידוד של ה-RFM. יש שמשתמשים באבקת סוכר. זה מה שאני זוכרת בשעות כאלה. מחר ישלימו לך
ציור עם רויאל אייסינג וציור עם צבעי מאכל..... וכמו שדלית כתבה.... שכחתי כמה דברים...ואני מציירת עם צבעי המאכל קורנפלור נייר פרגמנט להעתקת הציור קיסמים דלית, למה מחר אם אפשר היום
לעוגה של 26 ס"מ אני חושבת שיספיק 1 ק"ג צבעי מאכל בג'ל, אני משתמשת בצבעים של ווילטון בנוסף לעפרון הלא רעיל... טוש שחור, אכיל כמובן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מכחולים אלכוהול לדלל את הצבעים (אפשר גם מים) פלטה לצבעים (אפשר גם סתם צלחת)
מכיוון שאני לא מציירת אלא משתמשת ברויאל אייסינג, אני לא משתמשת בטוש שחור אלא עושה את קווי המיתאר בשוקולד מריר מומס מוזלף במזלף שאני עושה בנייר. זה נותן נפח לציור. מצרפת עוגות מהסדנה שעשיתי.