צריכה עזרה

../images/Emo101.gif צריכה עזרה

הבן החמוד שלי, אוטוטו בן 4, מסרב בכל תוקף לעשות קקי בבית השימוש ודורש שנשים לו טיטול. אם במקרה אנחנו בחוץ, הוא מסכים, אבל בבית - אין מצב! הוא דורש את הטיטול, מחכה לערב, לשעת ההרדמה, ואז - "יש לי קקי!" לוקח לו רבע שעה עד שהכל יוצא (סליחה על התיאור הפלסטי), כמובן שצריך להחליף ומפה לשם - כבר 11 בלילה ואנחנו גמורים. יש למישהו רעיון איך לחלץ אותו מהטיטול? תודה!

winnie5

New member
האם יש לך עוד ילדים?

זה פתאומי או שתמיד? שאלת מה קורה בגן הילדים? אולי הוא צריך אתכם עכשיו מאוד משהו השתנה בבית גם יכול להיות שזה משהו שבא וכמו שזה בא זה יעלם אם לא תתיחסו יתר על המידה אלא פשוט תזרמ מ מ ו ו ו ו
וזה יעלם כמו

אנחנו באותה סירה

רוני כבר גמולה סוף סוף מחיתול- בת שלש וחודש...רק לפיפי ולא בשינה. עם הקקי - "מפחדת" - ודורשת טיטול..מה לא הבטחנו? מתנות מכל הסוגים/שנשב איתה עם "כפה אדומה" וכו וכו - כלום! אשמח להצעות - אם תהיינה.

osnat2

New member
כמה זמן זה כבר נמשך?

אם לא הרבה, לא הייתי עושה עדיין כלום, מחכה לראות איך ממשיכים. אולי כדאי לתת שמן פראפין? ככה היציאות רבות יותר, ו"יוצאות" יותר מהר, אולי יהיה לו קשה להתאפק והוא לא יחכה לערב?

לילי 2

New member
לבנים

יותר קשה לגמול אותם מאשר בנות.לי יש בן שלש וחצי שבכלל לא רוצה לשמוע על סיר או בית שמוש.זה הגיע לכדי כך שהסכים אפילו לקחת תרופה העיקר שישימו לו את החיתול.

למעלה