צריכה עזרה

יעלים

New member
../images/Emo101.gifצריכה עזרה

אז ככה מחר יש לראיון עבודה וביקשו להביא את האני מאמין שלי כתוב, אז בנות קדימה להתחיל להביא לי רעיונות בכתיבה יצירתית. ולמי שיש טיפים לגבי איך לעבור ראיונות בשלום אשמח גם אותם לקרוא.

מאיגל

New member
טיפ נהדר הוא...

לקחת איתך אלבום עבודות, אם יש לך צילומים של דברים שעשית, צילום של ילדים פועלים. אין טוב ממראה עיניים. ואני אומרת מניסיון... כי הציעו לי את הרעיון ערב לפני ראיון, וזה היה פשוט במקום ונהדר. אז אם יש לך רק תמונות ואין לך אלבום מוכן...אז תכיני, לא צריך 100 דף, רק דברים שיוכלו לעזור לך לספר על העבודה, ולמראיין לראות ולהבין. קדימה לעבודה. עוד טיפ שנתנו לי לראיון זה בפתיחה לנסות להתעניין בצד השני, במידה ואם לא מכירים אישית. זה מרכך את האוירה והופך אותה לפחות רישמית.

אירית י

New member
המחשב לא עבד חצי יום וכבר עברתם דף

מה קורה? איפה כולן? הייתי בטוחה שיהיה כאן מבול של עצות..... קדימה בנות, אני בטוחה שלכולכן יש עצות נהדרות. יעלים, אני לא גננת ולא הייתי בראיונות עבודה שכאלה, אבל אני מניחה שהאישיות שלך היא גם פן חשוב מאד. השתדלי להיות נעימה ונינוחה למרות הלחץ שודאי תהיי בו. תחשבי מהם הדברים שבאמת חשובים לך בבואך לגן לעבודה עם הילדים. אני מהפינה הקטנה שלי - החוגים שלי אומרת תמיד להורים, שהמטרה הראשונה שלי היא להעביר תחושה של הנאה וחוויה לילדים. חשוב לי שהילדים ירגישו אהובים, רצויים ושווים בעיני, חשוב לי שכל ילד יזכה לכבוד ובכך ילמד לכבד, חשוב לי שכל ילד ירגיש שהוא יחיד ומיוחד, ורק אח"כ חשוב לי החומר שהם ילמדו. בהגשת החומר, אני משתדלת שגם הילדים המופנמים יותר ירגישו שהם הצליחו בדבר מה. תחושת ההישגיות תורמת לביטחונם העצמי ולרצונם להשתתף בשיעורים הבאים. טוב, אני יכולה להמשיך לכתוב על עצמי עוד ועוד, אבל - אני לא את
ואת צריכה קודם לשבת עם עצמך ולכתוב באמת מהו האני מאמין שלך. אז קדימה לעבודה.

מאיגל

New member
איריתי תזכירי לי איפה מתנהל החוג

החוגים שלך? הזרימה הזאת שלך והחום כל כך מורגשים בחומר שאת מעבירה, במילים שלך ובטוח במציאות, אני חותמת על זה ב 100%

אירית י

New member
החוגים שלי מתנהלים במתנ"סים בחולון

בשעות אחה"צ. בימי א' במרכז ספורט בגין בחולון ובימי ג' במתנ"ס אזור. חוג חוויות - הריגוש שבלמידה - לגילאי 3-5 חוג טף ותו - חינוך מוסיקלי - לגילאי שנה וחצי עד 4 עוד פרטים תוכלי למצא באתר שלי שמופיע בחתימה שלי למטה
אז הנה, עניתי יותר ממה שנדרשתי

עזרה בראיון עבודה

יש לי מאמר שלם על שפת הגוף כולל דרכי התנהגות בראיון עבודה. המסמך כניראה כבד מדי לפורם. כתבי לי את האימל שלך ואשך לך אותו אישית. דפנה

אירית י

New member
יעלים../images/Emo124.gifהשמיעי קול../images/Emo13.gif

האם ואיך נוכל עוד לעזור לך? האם היינו בכוון? איך את מתקדמת?

יעלים

New member
טוב בנות הראיון הוא היום בערב!

בינתיים אני מכינה תיק של עבודות, גם מתחום המדע וגם באופן כללי, הכנתי גם את "האני מאמין שלי" בקרוב אני הוסיף אותו לפורום כדי שעברו עליו. זהו מאוד עסוקה....

angel10

New member
מאחלת לך מכל ה../images/Emo23.gifבהצלחה

פשוט תהיי את עצמך, האמיני בעצמך, למרות שלא הכרנו אישית, אלא רק וירטואלית- אני בטוחה שאת גננת משכמך ומעלה, רצינית, חרוצה, יצירתית וחכמה ולכן תצליחי!!!! ושוב בהצלחה, ענת

יעלים

New member
שלום לכן שלום לכן.... חזרתי הרגע

ולפני העידכונים אני צריכה להגיד תודה רבה לגלית, אירית וגילי וכמובן לכל מי שכתב לי במסרים (שברתן לפי דעתי שיא במסרים סה"כ 50 מסרים סביב הנושא - אתן נפלאות!) עזר וכיוון. ועכשיו לגבי הראיון, היה בסדר גמור, אני אישית לא ממש התרשמתי הדבר הראשון שמנהלת הגן אמרה לי זה שיש לנו בדיוק רבע שעה אח"כ יש לה עוד ראיונות אח"כ עברנו על האלבום שהכנתי בעצתה של גלית והדגשי את נושא הטבע והחשיבות שלו מבחינתי, ודי נסחפנו לשיחה, עד שהיא הפסיקה את הראיון הודיעה לי שאני יכולה להתקשר מחר וקראה הבאה בתור (ממש קופת חולים) חוץ מזה הבנתי שהגן יפעל עם שתי גננות, היא ומי שהיא תבחר, שעלתי לגבי עבודת צוות וחלוקת תפקידים, ומהתשובות שלה הבנתי היא הקובעת והמחליטה בגן. טוב על כל מקרה זו היתה התנסות טובה, ונראה מחר מה תהיה התשובה שאלה ואז אני אחליט מה התשובה שלי - ראיון עבודה הוא גם שלי גם אני באה לבחון את המקום, נהלי העבודה וכ"ו. ושוב תודה ענקית

למעלה