פצע בפה...

../images/Emo101.gifפצע בפה...

אולי יש למישהו פתרון לזה? מאז שאני קטנה יש לי מדי פעם כמו פצעים לבנים בפה שלא יודעים ממה הם נובעים, אולי חילופי עונות או מזג אויר לא יציב. איך נפטרים מהם?... תודה

יותר פשוט ממה שנדמה לך.

כמובן שחברים פרטים.... מציעה לך לפנות למטפל ברפואה סינית. מה2 מילים וחצי שכתבת זה נשמע כמו חולשה של ה"אדמה". בראיה הסינית הפה הוא ההתחלה של הקיבה (אלמנט האדמה) והתקופה של אלמנט זה היא עונות המעבר. מה שאני מנסה להראות לך שיש קשר בין בדברים. ומה שאת אומרת נשמע הגיוני מאוד ואכן יש הרבה מה לעשות בכדי לעזור לך. בהצלחה.

shon86

New member
למרות כל העצות המשלימות יש משהו

פשוט נקודתי ופותר את הבעיה תוך יום יומיים משחה פשוטה שנקראת אוראקורט E שמים על הפצע עדיך כשלא אוכלים הכי יעיל

shon86

New member
כמו כן טיםול מונע

צריך לשתות לילד בקפסולות לבוגר אפשר גם בשתיה צמח פשוט וזול כורכום כן או משרה מהאבקה עי מים חמים ולשתות את המים חשוב לשטוף מיד את הפה מפאת הפיגמנט שמשאיר צבע בשיניים ובפה או קפסולות של כורכום זה מוריד אש ומאזן את מע העיול כורכום הוכח שאנטי דלתקתי ואנטי סרטני

רק בעיה אחת.

לטפל בפצעים זהו טיפול בסימפטום ולא בגורם עצמו. ככה שהוא יהיה יעיל רק לתקופה קצרה והפצעים יחזרו. אני לא נגד לטפל בסימפטום עצמו חלילה. פשוט לשלב עם טיפול בשורש בהעיה. הרפואה הסינית יכולה לעשות את שני הדברים.

WhiteBear

New member
עוד כמה דברים שעוזרים לי:

להניח על הפצע אבקת סודה לשתייה (שורף! אבל עובד). לגרגר מי מלח. אפשר גם לשתות תה (עם דבש) שמרגיע את האיזור. ויש את התרופות בבית מרקחת, אבל מה שכבר אמרתי, בעיני מספיק. ושוב, עדיף לטפל בבעיה ולא רק בסימפטום.

מהניסיון שלי עד היום

לא מצאתי שום פיתרון שום משחה לא עזרה אולי הייתה הקלה מועטה אבל רוב הפעמים פשוט נתתי לזה לעבור לבד מאחר וכל הניסיונות כשלו. ניסיתי המון דברים משחות מי מלח ועוד כהנה וכהנה . כל פעם שמתנחל לי כזה פצע בפה אני פשוט נותן לו לעבור לבד ומשתדל כמה שיותר להתעלם ממנו .

מוטימוט

New member
תכשיר לאפטות-watermellon frost

שלום רב ראשית , אפטות כואבות בחלל הלוע והלשון הם בדר"כ חום בקיבה/ לב. אפטות בלשון, במיוחד בקצה-לב בשאר הלוע-בדר"כ קיבה. יש 2 תכשירים סיניים מפורסמים מאוד ויעילים: אבקה בשם watermellon frost שהינה שילוב של קליפת אבטיח וסולפה (מניחים סולפה על הקליפה ומייבשים מספר שבועות, טוחנים ושמים על האפטה). האבקה יעילה מאוד לטיפול מקומי ואילו הכדורים לכאבי גרון ועוד. שנית, כורכום לדעתי מתאים פחות- הוא מניע צ'י ודם, הוא קר ומריר אך יש טובים ממנו לטיפול באפטות. הוא משמש בעיקר לסטג' צ'י ודם בחזה ובלב, כאבי צלעות הקשורים לווסת, מרגיע נפש (ולא ידעתי שהוא אנטי סרטני). מי שרוצה לקנות-ימצא את זה רק בסין (לדאבוני). בברכה מוטי

ofer_m

New member
מנסיון שלי...

ללכת לחנות טבע לקנות "שמרי בירה" בתוספת ויטמינים (בקבוק זכוכית-לא אריזת קרטון, אני מציע לא של חברת "סולגאר" - אין לי משהו נגדם, רק אני צריך לבלוע כדור אחד יותר ליום). לבלוע שתיים שלושה כדורים ליום, זה עוזר בטווח הרחוק, פלאים. (כרגע במשך שנים ללא פצעים וכיבים בפה). דרך אגב, הרב שלי הציע לי לקחת שמרי בירה.

למעלה