פאפאריםDD:

../images/Emo163.gifתפוז לא עבד לי שלושה ימים../images/Emo7.gif

גם לכן? דרוש תיאור. שיהיה צבעוני (לא מדי) לא ורוד לא חצאיות מתנפחות ולא שיער מתולתל (נמאס לי לעשות שיער מתולתל וחצאיות מתנפחות
) תודה רבה למגיבה

../images/Emo193.gif

שיער: שתי קוקיות נמוכות, רפויות. הגומיה היא כמו סרט דק שמתלפף סביב כל הקוקו. [באיקסים] הגומיות בצבע ירוק. אין שביל. השיער בצבע בלונד אגוז עם גוונים אדומים. [שישתלב[. יש פוני לצד. כובע מצחייה ירוק שהולך קצת לצד. [אבל הירוק של הצבא.. ] יש סמל של פומה במצחייה עצמה. חולצה: חולצה לבנה-תכלת. פתח הצוואר הוא גדול, והוא הולך לאלכסון. זה נראה גזור ויש קצת שוונצים שיוצאים מפתחת הצוואר. [תסתכלי בקובץ..] יש הדפס של ראש של ילדה קטנה עם שיער אסוף ב2 קוקיות למעלה. [זה ממש קטן, וזה גם לא יהיה ברור שזה ראש של ילדה...] מכנסיים: מכנסיים שחורים, גדולים ורחבים. יש קרע בברך במכנס שמאל. מכנס ימין הוא 3/4 עם קיפול מרושל. מכנס שמאל ארוך. נעליים: נעליי ספורט לבנות עם שרוכים שחורים, פרומים. אביזרים: היא מחזיקה משקפי שמש. יש על הרצפה [לאו דווקא רצפה.. יכול להיות על שולחן או משהו כזה.. אבל שהיא לא תחזיק אותו] תיק צד שחור.

ינקיפנק

New member
אם, אני לא יודעת לעשות ת'זה..

שיער:שיער חלק שמסודר בתסרוקת קוקו גבוה בצד, כמו בקובץ..
חולצה:חולצה רחבה עם שרוול קצר בצד אחד וחוט בצד שני, בצבע בהוב, עם ציור של בננה, ומשו כתוב.
בוטום:חצאית סקוטית רחבה, חמודה כזו D:
שוז:נעליים שונות, אחת מגף מהוב מקווצ'ץ כזה, והשני סנדל שחור.
אביזרים:נו, אל, כמו בציור, שמחזיקים את החצאית כזה, את יכולה לציייר אפילו רק אחד, וחתך על הברך.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיאאש../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

ואממ אפשר לראות את הבייס?
הוא ממש חמוד

lady blak

New member
אפשר גם לאמץ?

אפשר גם לאמץ? כאילוו אני ישנה קצת אבל אפשר?
אני יודעת שאחת כבר עושה נוו אז עוד אחת

../images/Emo221.gif ../images/Emo3.gif

שער
שער אסוף בקוקו גבוה כזה בצבע שחור סיני (נו עם ברק כחול), מקדימה יש לה בננה כזאת קצת נפוחה. בתוך השער יש כל מני פסים צבעוניים בצבעי ירוק ואדום.
טופ
חולצה גזורה כזאת בצבע צהוב שחוספת חצי ציץ וכתף והחולצה לא צמודה לגוף, אפילו גדולה מהגוף, על החולצה יש כיתוב "LOL" בצבע ירוק בהיר. החולצה הזאת מגיע מעל לפופיק. מתחת יש גופית סבא בצבע אדום עם כתפיות צבעוניות, היא מציצה איזה 5-6 פיקסלים מתחת לחולצה הצהובה.
בוטם
מכנסות ג'ינס קצר משופשף. יש לה גרביונים שחורים עם ציורים לבנים. הגרביונים חצי שקופים.
נעליים
אולסטאר בצבע תכלת D: עם סרוכים בצבעי כתום וירוק בהיר.
אביזרים
+עגיל בצורת פוקה באחת האוזניים. +הרבה צמידים צבעוניים. +חגורה מפוספסת לאורך: אדום, צהוב, ירוק, תכלת. D: בהצלחה אם את לוקחת..

../images/Emo221.gif../images/Emo6.gif הביאו לך הרבה תיאורים

תבחרי
את לא חייבת לעשות את התיאור שלי.. מקסימום אוני יעשה D:

../images/Emo163.gifתודה לכולכן! אני אקח את של...

*מתח* גם את של יעל וגם של ז'אנה
לא הצלחתי לבחור D: ואת של ינקיפנק לא לקחתי כי אופיר כבר לקחה D: תודה

למעלה