אבל רק תמונות השראה לא ממש תיאור, וניראה לי שהיא רוצה בכל זאת תיאור *בורחת*
S shmeksit New member 30/11/05 #16 אבל רק תמונות השראה לא ממש תיאור, וניראה לי שהיא רוצה בכל זאת תיאור *בורחת*
B Blue Pencil New member 30/11/05 #1 ../images/Emo101.gifעמית אימפריה! שחור צהוב עולה עולה! ~דרוש תיאור.
T The phantom of opera New member 30/11/05 #19 ../images/Emo183.gif*סתומה**בורחת* עבודה גדולה לשון למחר לא עושה טוב לאנה><
Y YuviChan New member 30/11/05 #2 דרוש תיאור../images/Emo70.gif לא קשה מידי...תביאו כבר בייס עם התיאור וקווי מתאר על הבייס (אבל לא קשים מידיי...לשיער)
דרוש תיאור../images/Emo70.gif לא קשה מידי...תביאו כבר בייס עם התיאור וקווי מתאר על הבייס (אבל לא קשים מידיי...לשיער)
T the queen zohar New member 30/11/05 #4 רוצות כלה סובייטית../images/Emo35.gif../images/Emo168.gif רוצות גם בנוסף תיאור אז תגיבו להודעה
K KiPoDoR New member 30/11/05 #9 ../images/Emo71.gif../images/Emo45.gif זה באמת טעים../images/Emo11.gif
S shmeksit New member 30/11/05 #6 תיאור המשך לזה זה בשביל תחרות מאחורה בייס מקדימה - צ'ירוויל בייס מאחורה - אני צריכה לשאול בשעוו"ה XP תגיבו גם איך זה עד עכשיו, אני צריכה דחוף תיאור המשך זה..
תיאור המשך לזה זה בשביל תחרות מאחורה בייס מקדימה - צ'ירוויל בייס מאחורה - אני צריכה לשאול בשעוו"ה XP תגיבו גם איך זה עד עכשיו, אני צריכה דחוף תיאור המשך זה..
ה המפלוץ קריימר New member 30/11/05 #22 אין לי תיאור>< היא חמודה, אבל הרגליים מאוד מפריעות לי, הן לגמרי לא פרופורציוניות לבייס שמאחורה>< גם תשימי לב, יש שם ברכיים - מאחורה?
אין לי תיאור>< היא חמודה, אבל הרגליים מאוד מפריעות לי, הן לגמרי לא פרופורציוניות לבייס שמאחורה>< גם תשימי לב, יש שם ברכיים - מאחורה?
S shmeksit New member 1/12/05 #39 אני שיניתי את זה! לא יראו את זה גם ככה! הרגליים בכלל לא היו אמורות להיות ככה זה אני ששיניתי אותם פשוט רציתי שתיהיה להם אותה צורה, וגם אחרי שאני אעשה נעליים וגרביים בכלל לא יראו את זה! הבנתן?! חח טוב זהו..
אני שיניתי את זה! לא יראו את זה גם ככה! הרגליים בכלל לא היו אמורות להיות ככה זה אני ששיניתי אותם פשוט רציתי שתיהיה להם אותה צורה, וגם אחרי שאני אעשה נעליים וגרביים בכלל לא יראו את זה! הבנתן?! חח טוב זהו..