עזרה!!

Miss Dream

New member
../images/Emo101.gifעזרה!! ../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif

שלום לכולם! יש לי ווינדוס אקס פי וניסיתי להתקין את המשחק סים סיטי 3000 ובכל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבלת הודעת שגיאה "no disk inserted"... איך מתקנים את זה?..
בבקשה תענו לי זה קצת דחוף...

כדי לשחק במשחק..צריך..

תמיד צריך את הדיסק של המשחק בתוך הכונן דיסקים.. ככה זה כמעט בכל משחקי הסימס..

Miss Dream

New member
תגובה

1- הוא לא שרוט 2- אין לי צורב 3- בדקתי אותו במחשב של אבא שלי (ווינדוס 98) וזה עובד מצוין אז הבעיה היא שזה לא פועל באקס פי... איך מתקנים את זה?...

Miss Dream

New member
לא זה לא

כן אני יודעת...שלחתי להם הודעה מהאתר ובקרוב אני אקבל תשובה... פשוט חשבתי שאולי מישהו מהפורום יודע איך מתקנים את זה. זה לא רק המשחק הזה- זה בכלל כל משחקי הסימס...
אף אחד לא נתקל בבעיה כזאת?

יכול להיות שזה בגלל שזה XP

אני לא בטוח למה, אבל בXP משחקים מתנהגים לפעמים בצורה משונה (היה לי משחק שנקרא MIGHT AND MAGIC VII... היה קופץ החוצה בכל פעם שניסיתי לרקוח שיקויים עם חומרים מסויימים)... אז אולי זה זה... או שאולי SC3 לא יודע איך להתנהג עם XP... לא מותאם לצורת ההפעלה או משהו כזה... בכל מקרה, אני יודע שהסימס מסיבת השנה עובד מצויין על הXP בגרוטאה של ההורים שלי... והוא בכלל פרוץ ולא חוקי...

Miss Dream

New member
אני בטוחה שזה בגלל xp

זאת הסיבה שציינתי את זה בהודעות שלי...
אוף...*אף אחד* מחברי הפורום לא יודע איך מסדרים את זה?...

Miss Dream

New member
איזה אקס פי? professional?

עשית משהו בישביל שזה יעבוד? שמת איזשהם הגדרות מיוחדות? * איזה סים סיטי יש לך? 3000? עם קוד או בלי?

canadit

New member
../images/Emo12.gifאצלי אותה בעיה....

יש לי xp professional וגם אצלי כתוב אין דיסק בכונן..... אז כשתקבלי תשובה תוכלי כתוב לי במסר מה הטעות???? תודה מראש!!!

elcool

New member
לי יש סיםסיטי מקורי ו-XP

PRO. ולא היתי צריך לעשות כלום בשביל להתחיל את המשחק. אולי הבעיה היא בכונן? אולי הוא לא מצליח לעלות את הסידי הזה ובגלל זה גם משחקים אחרים הוא לא מפעיל. תנסי לשים משחק או סידי אחר הכונן.

Miss Dream

New member
כן אבל איזה סים סיטי?

יש 2 גירסאות- סים סיטי 3000= בלי קוד, וסים סיטי 3000 המשוכלל עם קוד... כנראה שהמשוכלל עובד באקס פי והרגיל לא...
בכל מקרה, כשאני אקבל תשובה אני אשלח לך מסר

Miss Dream

New member
אוי שיט... קיבלתי תשובה...

הם שלחו מכתב הבוקר והציעו לי כל מיני פתרונות ושום דבר לא עבד... בסוף הם הציעו שאני אשלח את הדיסק לתיקון...
אני אכתוב להם מכתב ואציין שבדקתי את הדיסק במחשבים אחרים והוא פועל מצויין... אבל הם בטח יגידו אז שסים סיטי הרגיל בלי הקוד לא פועל באקס פי..
שיט...

canadit

New member
באמת ../images/Emo93.gif

לפני שהיה לי xp זה עבד מצויין.... אני מתגעגעת לשחק בו....

drunky

New member
לי יש סים סיטי 3000 רגיל+XP../images/Emo185.gif

PRO ואין לי שום בעייה עם המשחק..... אבל בכל מקרה מי שמנסה לשחק במשחקים של פחות מ-2002 ויש לו XP עדיף שיתקין בנוסף עוד מערכת הפעלה כמו 98 או ME (בטח כולם יסקלו אותי אבל לי היא לא עשתה בעיות מעולם). בקיצור תנסה להוריד ****קראק**** - כדיי לשחק בלי דיסק וזאת למרות שיש לך את המשחק המקורי, כלומר שילמתה עליו והוא חוקי אז אין כל דבר רע בלהוריד קראק לשם הפעלה תקינה... מקווה שעזרתי

למעלה