עזרה רעיונית

../images/Emo101.gifעזרה רעיונית

ראיתי פו כסאות יפים משהו החלטי גם לעשות אבל נתקעתי משעמם לי הכיסא אז רוצה לעשות אותו מיוחד משוגע הכל הולך אבל אין רעיונות כל רעיון התקבל בברכה תודה רותי

50מרלין

New member
רותתי- אני עובדת המון עם קרטונים

וחוטי ברזל בכדי לשנות לגמריי את צורת הכסא בכסא המצורף הכנתי את הגב תוספת מקרטון וכן כל הצדדים והחלק הקדמי עם הורדים,,,,תוספות קרטון

מה שאני אוהבת לעשות בכסאות

מה שאני אוהבת לעשות בכסאות זה בעצם לשנות את הצורה המקורית, לדוגמא בגב הכסא הייתי משנה כל שלא יראו את הצורה שלה הכסא המוכר כל כך.... ולתת לו מראה אחר

מרלין 50 שמים ירוקים../images/Emo24.gifתודה

מרלין אני מכירה את הכיסאות המקסימים שלך שמים ירוקים תודה על הסקיצה אשמח לעוד רעיונות כיונים תודה

רותי קמפלר ../images/Emo140.gif

כנסי לשירשור הכסאות הגדול שהיה לנו בקומונה!!! תמצאי שם ים של דוגמאות ורעיונות!!! בהצלחה!!!

ענת אורפז

תודה על ההפניה אבל לצערי שרשור הכיסאות בקומונה גדול עם מעט כיסאות שיותר ממחצית הכסאות לילדים וזה לא רלונטי לכיסה הזה

אני אוהבת מבנה פשוט יחסית

אבל צביעה לא צפויה ומפתיעה. אבל אם את מתעקשת על צורה - אז גב כמו כתר, או כמו שמלי הציעה למלא את הרווחים בגב, או לעשות אותו שתי וערב, להוסיף משענות יד לכסא להוסיף לו כיסוי מסביב לחלק התחתון או להפוך את החלק התחתון למגרה שיוצאת מהכסא החוצה באיזשהו אופן, לעשות צפרים שעומדות על גב הכסא (קטנות). בהצלחה

תודה מרלין ../images/Emo140.gif

כיסא באמת מקסים
קוי היסוד בכסא ישרים אצחלי היסודות עגולים

למעלה