עזרה מקצועית

lior362

New member
../images/Emo101.gifעזרה מקצועית

נראה לי שאני הולכת לקבל . לפי גולדנברג המכונה גם גולדי זה ייחשב המחזור הראשון אחרי הניתוח. ואם עד עכשיו הרגשתי כמו דקירות בימין למטה בבטן עכשיו אני מרגישה גם בצד שמאל וגם בצד ימין דקירות .????? עוד לא לקחתי משככי כאבים בתקווה שזה יעבור בשלום וללא כאבים מיותרים .אמן! נבדקתי ביום רביעי שעבר והכל היה בסדר טפו טפו. אני בפחדים מכאן ועד הודעה חדשה וגם כל התסריטים עולים לי בראש. מעבר לזה אני אמורה ללכת מחר להופעת בלט בירושלים. מקווה שזה לא יתבטל. לפעמים כבר בא לי להיות בגלגול הבא או אולי בורא אלוהים ישים אותי ב"שכינה" מה אני עושה?

lee E

New member
../images/Emo3.gifכמו כולנו...

סוחבת עד שנמאס ואז נר וולטרן או זריקת וולטרן-אם יש לך בבית.

שלום מתוקה

את לא עושה כלום בנתיים. יכול מאוד להיות שתקבלי ואולי זה ביוץ בכלל. יכול מאוד להיות שעשית פעילות כלשהי פיזית כבדה שגרמה לכאבים. ויכול מאוד להיות שזה הלחץ שאת נמצאת בו. בואי נחכה ונראה מה קורה .הכי חשוב להיות רגועה ולא לפחד ממה שיבוא... ואם יבוא נטפל בזה. מחזיקה לך אצבעות להמשך שקט וללא קשר או אולי כן...לא יודעת אני מכירה את גישתך לפלטפורמות גבוהות - מאוד ממליצה להמעיט בשימוש בהן במיוחד עכשיו כשאת לא הרבה אחרי ניתוח...היציבה בהן היא לא נכונה ... לא מתוך איזה אנצילקופדיה אבל יודעת שאני לא הייתי מסוגלת לעלות על עקבים המון זמן לאחר הניתוחים .... הכאיב לי נורא בבטן.... וגם אם הייתי מצליחה זה היה ממש לזמן מועט, הייתי מרגישה צורך עז להוריד פשוט היה לי קשה וכואב בבטן. אני איתך

lee E

New member
אהמממ אהמממממ

פלטפורמה זה לא כמו עקבים! אבוי לבורות! בפלטפורמה הרגל נשארת באותו הגובה, לכל אורך כף הרגל..להבדיל מעקבים שבהם כף הרגל נמצאת במדרון תלול.

חמודה אני יודעת מה זה פלטפורמה

אבל אם היית רואה את הפלטפורמה של ליאור היית מבינה על מה אני מדברת ... זה בסגנון הפלטפורמה רק לגובה ...ולא עקב דק... נכון ליאורי?

lior362

New member
ולכן עדיף פלטפורמה

לפחות לעבודה אבל פלטפורמה עם עקב מקש - שיא האופנה כרגע.... סתםםםםםםם ובאמת....... לא מהסוג הגס . בקיצור קצת פרקים מסקס והעיר הגדולה ונושא הנעליים שעל זה אפשר לפתוח שרשור ... ברמות . בעיה פסיכולוגית אצל נשים - נעליים ..... השרשור על הספרים אבל יותר מעניין. זה סתם שרשור של עיתון "לאשה" אבל מגיע לנו גם קצת שטחיות לא....

lior362

New member
היה שווה לקבל את האינדו-אנדו בשביל להכיר אותך

ובעצם את כל הפורום. כי בעצם אומרים שבורא עולם מסדר שם כל מיני דברים כמו פאזל גדול ויפש שבסוף יוצא יפה י ומושלם. אבל לא תמיד אנחנו בני האדם יודעים מה קורה ובדרך נתקלים בהמון קשיים וחושבים :"אוף למה אתה עושה לי את זה" אבל כנראה שהוא יודע - בורא עולם או מי שתקראו לו באמונתכם שבדרך יש מכשולים אבל בסוף הכל לטובה . אז זהו זה אני החלטתי מאז ה"גילוי" שיש לזה כנראה רק טוב זק את אחד מהם וכל הפורום הזה. לגבי ירידה מהעקבים קצת בעייתי ....גם לחדר ניתוח "התעקשתי" ללכת על עקבים .....זוכרת .

זוכרת בהחלט

שיש לך בעייה לרדת מעקבים כמו שאמרתי מכירה את גישתך, אבל שווה לנסות לפחות כשאת הולכת לחברות קרובות לכי על שטוח לגמרי. אני כאן.

הבנתי...תודה מתוקה

אז מה את אומרת תרדי מהגבהים לפחות אצל חברות? רגע אולי לא צריך...האם כואב לך בבטן כשאת על העקבים?

lior362

New member
האמת לא

ואני מרשה לעצמי לרדת לנעלי אילת - נעלי אצבע אבל הגבוהות של ROCKET DOG. אבל עם הנעליים אנחנו נסתדר ועכשיו נעלמו להם הכאבים ....

עוד לא יצאת ממנה?

ניסתי לשלוח פעמיים אבל יש בעייה בתפוז לא שולח לי או שסתם נמאס לו ממני... יפה שאין כאבים בגלל הנעלים סיבה לא להוריד, אבל לגבי הייציבות זה בהחלט נכון. שמחה שאין כאבים ותעדכני גם מחר....אז למה יש עוד פניקה? הולכת לאכול משהו .... התקף רעב ובטן רועשת גם זה לא מרדים אותי ... נשיקות

למעלה