עזרה דחוף!!!!

Tanya האחד

New member
../images/Emo101.gifעזרה דחוף!!!!

יש לי גור פודלים חמוד, בן 3 חודשים, אחרי כל החיסונים שהתחיל ביום ראשון לצאת לטייל וכבר הבין שצריך לעשות את צרכיו בחוץ. חוא נורא חברותי ובא לכל הכלביםובני אדם. אתמול בערב טיילתי איתו ולפטע הגיע כלבה של המכירה שלי שאמרו לי שהיא מתנפלת על הגורים. היא היתה משוחררת. חשבתי לעצמי שאם אקח את קינגוש לידיים , זה יהיה עוד יותר גרוע. היא התנפלה עליו, הוא התיישב מתחת לספסל ובכה.לקחתי אותו לידיי ובדקתי אף לא היו סימנים כל שהם אומנם שהבעלים טוענת שהיא אחזה בו בצד.בדרך הוא עשה קקי גדול בשבילו עם משהו אדום בתועו פעם אחת ואחר כך שילשל. אחר כך בשעה 10.30 הקיא את האוכל שנתתי לו(גם בקקי הראשון היו שאריות אוכל). יותא מאוחר , בשעה 12 בלילה הוא עוד פעם הקיא, הקאה יותר גדולה שכללה דייסה מהאוכל שלו. בשעה 4 עוד פעם הקאה, הפעם נוזלית יותר. עד שעה 1.20 הייתי בקשר עם הוטרינר שאמר שאהיה איתו בקשר היום ב9 בבוקר. עם כל זה שאני סומחת עליו , אני לחוצה: זה גור קטן ואנני רוצה שיקרה לו משהו. מה אתם מעייצים לי לעשות? אמרו לי בבית חולים וטרינרי שפגיעה רצינית במערכת העיקול היתי נראית לעין. אנא עיזרו לי.....

LeeKo

New member
לכי לוטרינר,

שלשולים בגורים זה נושא שצריך לבדוק וטרינר

Tanya האחד

New member
עידכון

נכון לעכשיו הוא כבר לא משלשל, ההקאה האחרונה היתה בשעה 4 לפנות בוקר. הוט' שלי אמר לי להיות איתו בקשר בשעה 9.

Tanya האחד

New member
עדכון המצב

הוט' היה אצלי ואמר אחרי שמישש לכלב את הבטן שיש פגיעה יכול להיות שהכלבה סתם תפסה אותו או שנתנה מכה עם הרגל. בכל אופן הגורון מרגיש (טפוטפוטפו...)יותר טוב, הוא גם ניסה לקפוץ על הרופא, קיבל זריקה של משכח כאבים ללא אנטיביוטיקה כי לא בטוח שהאדום הזה מה שראיתי בצואה שלו היה דם. ובחזרה לשרשור של אתמול אין על דר' וגשל, רופא ובן אדם מדהים...

שיהיו בריאים ד"ר וגשל והגורון.

אגב, זו תמיד בעייה, עד כמה לחשוף את הגור לסוציאליזציה עם כלבים בוגרים. כמה שאני מודע לחשיבות העניין, אני אישית זהיר.

למעלה