עזרה בבקשה

mAmA MiSiSiPi

New member
../images/Emo101.gifעזרה בבקשה

הוריי קם בבכי בלילה ואמר שכאב לו הטוסיק , ניסיתי להציץ ולא ראיתי כלום אפילו לא אדום מסביב , הוא ביקש שאני אמרח קרם לתפרחת ,מרחתי הוא נרגע וחזר לישון בבוקר הוא קם עם אותה טענה, מסכן ביקש שוב קרם מרחתי ונרגע. החשש שלי הוא תולעים ,מה שגורם לי להיות לא בטוחה זה שהוא מיד נרגע אחרי הקרם אילו עוד סימנים יש לתולעים? אם זה לא תולעים מה שזה יכול להיות?זה מחייב בדיקת רופא או שיש משהו שאפשר לקנות ישר מבית המרקחת?

תולעים...

מציקות בדרך כלל בלילה. מגרדות, אז תראי אם במשך היום או לקראת ערב הוא מנסה לגרד בטוסיק. בשביל ורמוקס, צריך מרשם מרופא, את יכולה לנסות לדבר עם רופא הילדים בטלפון, להסביר לו מה היה ולבקש מרשם רק ליתר בטחון משום שאנחנו לפני חג ומיד אחרי זה שישבת. בכל מקרה, אחרי שנותנים את המנה הראשונה של ורמוקס, או מקסימום את השנייה (נותנים לפי הנחיית הרופא, לנו תמיד אמרו לתת יומיים רצוף ואחרי זה אחרי 10 ימים) הסימפטומים אמורים לעבור, כך שאם תתני ועדיין יציק לו זה לא זה (ואגב, גם אם נתת ורמוקס ולא היו תולעים, זה לא נורא, זו תרופה שכמעט לא נספגת בדם). רק בריאות לפני החג, שומעת?

חמודבה

New member
גם לנו היה סיפור דומה

לא מזמן. המשחה הרגיעה אבל לא לגמרי ולא ראיתי תולעים או משהו דומה. הרופאה אמרה שברוב המקרים שיש תולעים לא רואים אותם ונתנה לי מרשם, האמת שאיך שלקחתי את המרשם היא פתאום הפסיקה להתלונן אבל נתתי בכל זאת...

פלגיה

New member
לדעתי כדאי לתת תרופה נגד תולעים

לפעמים תולעים בכלל לא מגרדות ולא רואים אותן, והן שם בכל זאת.

למעלה