עוגיות.

shronet

New member
../images/Emo107.gifיצא מוזר../images/Emo12.gif

מקווה שתיקחי. אם לא, אני אעשה אותה:)
שיער
עד אמצע הכתפיים בצבע חום כהה\ שחור. שהקצוות כאלה פונות כלפי חוץ את יכולה להוסיפ פס באיזה צבע, אם בא לך.
טופ
אפודה (כמו גופיה כזאת, רק שיראה צמרירי) בצבע כחול עם 3 פסים אופקיים עליה בצבעים אדום, סגול וכתום, בעוביים שונים. שתיראה רופפתכזאת, כאילו היא קצת גדולה מדי. מתחת לאפודה חולצת גולף צמודה צמודה שמקופלת עד המרפקים, בצבע בורדו. בוטום: חצאית כפלים עד קצת מעל הברך בצבע אדום. מתחת לחצאית מכנסי טייטס צמודים עד הברך (רואים רק את הקצה שלהם) בצבע שחור עם כתמים\ עיגולים\ ריבועים\ מה שבא לך בצבע כתום. נעליים: נעלי בובה בצבע שחור עם גרביים קצרות קצרות שמכסות רק את כף הרגל, באיזה צבע שבא לך. תוספות, אם לא קשה לך: פרח אדום ונחמד בשיער. ואם את לא מצליחה אז סרט שיער בצבע אדום. שני חוטים מסביב לחצאית, שיראה כמו חגורה. איזה צבעים שבא לך. כמה צמידים על היד. שוב, איזה צבעים שבא לך. מקווה שאהבת
תגידי אם את לא מבינה משהו.

917635

New member
אם תתני לי את העוגייה,../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

אני אכתוב לך מחר תיאור.

../images/Emo163.gif../images/Emo9.gif

יש לי חשק לדולי
למרות שגמרתי כרגע עוד אחת
תנו תיאור
לא מתולתל רמה בינוני מיוחד לא קשה ולא פלטות מהחלל החיצון (כמו ג'ינג'י כי אין לי פלטות כאלו
)

../images/Emo140.gif תיאוריישן

שער
שער בצבע חום בהיר. אסוף למן קוקו בלופ כזה, שרק חלק העליון של השער אסוף וכל שאר השער פזור. השער מגיע עד אמצע הגב. בשער יש שביל באמצע בצורת זיגזג. באחד הצדדים יש לה שתי סיכות אחת כסף והשנייה ירוק.
טופ
גופיה עם כתפיות אבות שנקשרות מאחורי הצוואר, בצבע ירוק בהיר אבל לא זוהר. על הגופיה יש כיתוב כסוף וציור סגול. על יד שמאל יש לה חותלה בצבעים סגול, ירוק, אפור- הצבעים הולכים בפסים לאורך הפסים גדולים.
בוטם
חצאית סגולה קצרה. יש לה שתי שכבות- 1. הולכת לפי הגוף והיא בערך 6 פיקסלים. 2. כפלים קטנים בארוך 4 פיקסלים. בלמטאה של החצאית יש מן חוט כזה בצבע ירוק כסוף.
נעליים@| דבר ראשון יש לה גרביונים כסופים, קצת שקופים אבל לא חובה. על הגרביונים יש ציורים בצבע סגלגל בהיר. יש לה מגף נמוך בצבע שחור עם פסים סגולים.
תוספות
+עגילים באיזושהי צורה מיוחדת. +שתי חגורות- 1. אפורה בצורת שרשרת 2. חגורה אבה בצבע ירוק +צמידים על יד ימין בצבעי סגול, כסוף וירוק תגידי אם את עושה את התיאור D:

../images/Emo163.gifתודה רבה../images/Emo9.gif

אני בהחלט אעשה את התיאור ממש אהבתי! הומ... אבל אני אשנה כמה דברים קטנים טוב?

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif |נעמהאוהבתדנה|../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

התקפי חיבה עכשיו

תיאור בבקשה.

הממ.. אפשר תיאור לבייס הזה? הבייס מפה: http://www.sarapica.net רמה בינונית, סגנון יום יומי-אלגנטי-ספורטיבי. זאת אומרת שילוב של הכל

behind the masc

New member
תיאור?

תיאור מאתגר, קתץ קשה על בייס לא גדול מדי אבל לא בינוני בינוני+XD משו מיוחד, תודה מראש=]

למעלה