למה נישמע שלב א'

bllog master

New member
../images/Emo101.gif למה נישמע שלב א'

מחלות וסימפטומים | מחלות ובעיות עצבים - נוירולוגיה מידע אודות גמגום :
גמגום הינו דיבור מקוטע, מהוסס או חזרה על מילים בזמן דיבור. כמעט כל ילד עובר תקופה קצרה של גמגום, אך תקופה זו קצרה וחולפת. בכ 1% מהאוכלוסייה הבעיה תישאר ואף תחמיר מחזרה על הברות בלבד לחזרה על מילים ומשפטים שלמים, עם הפסקות בדיבור שלאחריהן התפרצות קול (עווית דיבור). הסיבה לגמגום אינה ידועה. גמגום שכיח במשפחות מסוימות, אך אין מנגנון תורשתי ברור. גמגום שכיח פי שלושה בגברים. לעיתים יש קשר בין גמגום לבעיות נוירולוגיות אחרות. בשנים האחרונות החוקרים חדלו להאמין כי גמגום הוא תסמין (סימפטום) של לחץ פסיכולוגי / רגשי, אלא הגישה המקובלת היא שבאנשים שמגמגמים תפקוד המוח בזמן דיבור ועיבוד שפה שונה מהרגיל (ומתבצע בצד ימין של המוח במקום בצד שמאל). לבעיית הגמגום יכולות להיות השלכות חברתיות ניכרות: קושי ביצירת קשרים חברתיים תקינים, אפליה בתחום ההשכלה והעבודה, ומקור לבדידות, ניכור וחוסר בטחון עצמי, וישנן אגודות רבות המציעות עזרה לאנשים הסובלים מכך. הטיפול בגמגום מתבצע ע"י קלינאית תקשורת. האלמנט החשוב ביותר בטיפול הוא עזרה וקבלה עצמית. בטיפול לומדים להפחית את קצב הדיבור, לדבר בתנועות והברות חלקות יותר ולהגות נכון את המלים. בילדים שיעורי הצלחת הטיפול טובים מאוד ויש לפנות לייעוץ עם מומחה מוקדם ככל האפשר. קיים מידע רב על גמגום ברשת. להלן שני אתרים מוצלחים במיוחד: http://www.mankato.msus.edu/dept/comdis/kuster/stutter.html http://www.ambi.org.il/ (ארגון ישראלי לנושא גמגום) ועדיין למי שלא יודע מה נישמע אדם מסכן מתוסכל שסובל מבעיה..אחת מתוך 100 !

ספיר חץ

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי אין לי אוויר בלב הרגת אותי

תגיד יוני הכל טוב בראש?

שמע כנראה בטירונות דפקו לך ת'מוח עוד יותר חביבי איך לעזזאל הגעת לזה שלירן שמנמן חמוד הוא מה נישמע? לפי הודעה של חן בפורום? חחח תגיד..באמת אבל,אתה שפוי? מה עוד יש לך לחשוב? רגע,ששלומי בלוגמאסטר הוא בעצם סירוס,אא לא, הוא בעצם שר הביטחון
יוני כנראה התייבשת בשמש הקופחת של צה"ל קח לעצמך איזה 2-4 גימילי"ם צא לחופשה נפשית קצרה,ותבין שמה שרשמת[וצירפת] היה אחד הדברים הכי מטומטמים שראיתי בחיי ממך לא צפיתי לתגובה שכזו נ.ב-מה נישמע שולט- בקרוב מוות מהיר לקואלציה! ששון ראה זות לא כמובן מאליו[אמרתי לך שלא כדי לך לזרוק אותי]:) שבוע טוב לכל בית ישראל

ספיר חץ

New member
מה נישמע יבוא לך סרטן בכוס !@

אל תדאג היום שלך קרב ובא אתה עוד תחזור לכלא ותפסיק להטריד בנות פה יא אומלל .

ספיר חץ

New member
טוב שאתה מודע למעשים שלך

אני מקווה מאוד שזה מה שיקרה באמת כי אתה בנאדם עם בעיות נפשיות קשות !

אונס.המעצר שלך ממש בקרוב תתכונן!!!

תכין הרבה ווזלין כי אתה הולך להיות הבובה של הלילות של הרבה חרמנים!!! שם יראו לך מה זה להתעסק עם בנות... וזה יהיה עוד לפני שתעבור לגף הפרדה... אבל לפני יבדקו כמה אתה טוב במיטה בלילות... אל תדאג זה לא יכאב יעשו לך "כיפה אדומה" ולא תרגיש כלום...

תודה על העידוד .. מר תופס . אם היה לך טיפה

שכל לא היית כותב את זה כי אתה עוד תראה אותי פה עוד הרבה

תודה על האיבחון . לפחות עכשיו אני יודע

מה הבעיות שלי תמשיכי לקרוא עוד קצת דברים עליי ממורמרי הפורום תעשי חיפוש "מה נישמע" "מה נשמע" וכו.. ותמצאי כל מה שכתבו עליי בשנתיים האחרונות וככה תוכלי לאבחן את מצבי. תסגרי את הטלפון שאני לא אוכל להטריד אותך או שבעצם תלכי למשטרה ותבקשי האזנה ותגידי להם שעל פי מה שאת יודעת עליי (ממה שקראת עליי מכמה ממורמרים) שאני מטריד ומאיים על קטינות בטלפון (וגם מאונן)

תותחח27

New member
אונס..נראה לי שהגיע הזמן לגלות לך כמה דברים..

"תפוז אנשים" לא עושה כלום בקשר אליייך. והחלטתי לפעול ולעצור את הפעילות הסוטה שלך. ואכן שאתה תראה את זה וכולם יראו את זה.שלא תגיד שלא ראית את זה. יש פה בנות שאתה מטריד מאיים עליהן כופה את עצמך עליהן ועוד עבירות רבות. אני נותן לך את מילתי פה.אני אדאג שמחלקת עבירות מחשב ועוד פרטים שאני לא ציין פה. ידאגו לעצור אותך. ולשים סוף לכל הדברים שאתה עושה.ותאמין לי מצבך לא טוב בכלל. אני מבטיח לך אישית!!! שיותר אתה לא תחייך ולא תאיים והפעילות הסוטה שלך תפסק לאלתר!! אתה לא מכיר אותי ואני מציע לך לא להכיר אותך כי הבטחתי לך שאתה תשב עמוק בפנים. עכשיו תתחיל לדאוג לעצמך והפעם נראה אותך צוחק!!! החל מעכשיו אני מתחיל לפעול נגדך עברת כל גבול!! יום טוב לכולם.

בוא נחשוב רגע ביחד

אם אתה יודע שתפוז לא עושים כלום בקשר אליי אז כניראה אתה מתפוז ודווקא כן עושה (מנסה) ואם אתה לא מתפוז אז אתה לא יכול לדעת אתה יכול רק לשער וכבר כתבתי למעלה שאני יודע שהם לא עושים כלום בקשר אליי הם מחפשים את לירון מהרצליה
ומה שהכי חשוב שאני מאחל לך שלא תפסיק עד יום מותך וגם שתפוז לא יפסיקו לנסות לחפש ולהפיל אותי (לא שהם צריכים את העידוד ממני לזה)

למעלה