לוח וויג'י

../images/Emo101.gifלוח וויג'י

אני חדשה בפורום הזה ואני צריכה עזרה. יש דבר כזה שנקרא לוח וויג'י, ושמעתי שבעזרתו אפשר לתקשר עם רוחות ולזמן אותן, רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אפשר להשיג לוח כזה, כי זה ממש חשוב לי. בקשה תחזירו לי תשובה, כי זה מאוד חשוב לי. שלכם, פרנק נ פורטר1

I am a freak

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

תראי, מה זה משנה איך קוראים ללוח
העיקר שהוא מבצע את המטרה שלשמה הוא נוצר
יש מאמר על סיאנסים ב"מאמרי הפורום". תוכלי למצוא שם מידע התחלתי על הלוח ועל הסיאנס.
הערה קטנה- באתי להגיב לך וראיתי שהשם שלך הוא "פרנק נ פורטר1"
בדיוק היום ראיתי רוקי
BFL החברים שלי הצליחו להכניס בי את האהבה לסרט הזה... ומאז, ראיתי אותו כמה פעמים וזה אף פעם לא משמעמם (רק הקטע שהם עולים למעבדה שלו כדי לראות את רוקי- עד שהשיר מתחיל)
סתם רציתי שתדעי
בהצלחה, הפריק.

תגובה להודעה

ראיתי אותו בפעם הראשונה והתאהבתי בסרט, סרט מהמם, אבל מוזר. אח שלי הגיב ואמר שזה הסרט הכי דפקטי שהוא אי פעם ראה, ואז חשבתי לעצמי, בלי להעליב אף אחד מהם, זאת אומרת את הסרט ואת אח שלי, אבל חשבתי לעצמי, מה יותר דפקטי: אח שלי או הסרט? אבל אז הגעתי למסקנה שאף אחד מהם לא דפקטי. בלי קשר, רציתי רק להגיד לך, שהכינוי שלי הוא על פי הדות שאני היכ שנאתי בסרט, הכי אהבתי את רוקי, בגלל שהוא רק שיר ועשה המון. רציתי לדעת איפה אפשר להשיג את הלוח הזה? שלך, פרנק נ פורטר1

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

אני דווקא אוהב את פרנק..... במיוחד בקטע בסוף שהורגים אותו ע"י אפקט לייזר לא מוצלח.
אם כבר מדברים על רוקי- הוא דיי דיסלקט... שימי לב איך הוא רוקד ב- floor show ותראי כמה שאני צודק... הוא נראה שם ממש כמו אוטיסט.... נו טוב- גם ייצורים כאלה אפשר למצוא
איפה אפשר להשיג את הלוח
פשוט תכיני לך, זה לא אמור להיות קשה (לא שניסיתי.... אבל, אני דיי בטוח בדבר) הפריק.

סתם שרשור

איך אני אדע איך להכין אם אני לא יודעת איך זה עובד, ומה החומרים שמכינים את זה ממנו, אני פשוט רוצה לדבר עם מישהו שהוא מת שהוא די יקר לי, ואני אף פעם לא הכרתי אותו, ורציתי לשאול אותו דברים. אולי אני משוגעת אבל זה מה שאני רוצה. בבקשה תחזור/תחזרי אליי עם תשובה, שלך נגה

שמוצה

New member
../images/Emo29.gif

רוקי כ"כ עמה! מה קרה לך? פרנק הוא הדמות הכי כוסית שמה...[
]

../images/Emo5.gifתגובה לשמוצה

איכס! פרנק נ פורטר הוא הדמות הכי משוגעת בסרט, ודבר שני השחקן עצמו בחיים לא יגיע לרמה של יפיוף, הוא כבר בן 61, למרות שיש מקורות שאומרים שהוא בן 57 וחצי, שזה ממש לא נכון! חוץ מזה, מי לוקח מוח של מישהו, מחלק אותו לשניים ושם את החלק השני אצל מישהו אחר?

תגובה שניה לשמוצה

אני אישה רדודה? דבר ראשון: אני רק בת 14 וחצי, אני ליידי ולא אישה, ודבר שני: פרנק נ פורטר היה טרנסווסטייט מכוער, ורוקי היה אומלל שהיא שיצר אותו מת בגללו. מסכן רוקי, הפרנק הזה נגע בו! פרנק עושה על ימין ועל שמאל גם עם גברים וגם עם נשים, מה לא דוחה בזה? זה גועל נפש, והוא בעצמו גועל נפש, אז את תלכי הביתה!

תגובה מספר 2 לשמוצה

מי שמדברת! לכי תחזרי לבית שלך בשוק הפשפשים, שם מקומך, כדאי לך לפקוח את העיניים שלך ולהבין שמי שאת מדברת עליו, זאת אומרת אישה רדודה ומטומטמת, זו את, ולא אף אחת אחרת, אז לפני שאת חוזרת הביתה, לכי לפסיכיאטר, עצה אישית ממני.

I am a freak

New member
פרנקי... אני לא יודע איך להגיב....

לאורך כל הריב, בשיא הכנות- אני יושב מול המחשב ולא מפסיק לצחוק. אתן מזכירות לי את טום וג'רי
תראי, אל תקחי את שמוצה ברצינות, אני מכיר אותה (ואוהב אותה) ואני בטוח שהיא לא אומרת את זה כדי להעליב. תראי, בנוסף לכל- "מופע האימים של רוקי" זה לא משהו שבשבילו שווה לריב
תסכימי איתי או לא (זו דעתי, בכל אופן). אז ככה, אם זה מעליב אותך ונפגעת מהתוכן (למרות שזו לא המטרה) תגיבי לכאן ואני אמחק את ההודעות. אבל, אם את לוקחת את זה בקלילות תגיבי כאן ואני לא אמחק.
לשיקולך
תודה על תגובה מהירה, הפריק.

עוד שרשור

מצד אחד אתה צודק, אבל מצד שני, היא קוראת לי מטומטמת ורדודה, איך אפשר לקחת את המילים האלה בקלילות, לדעתי זה די מעליב, אבל אם היא לא התכוונה להעליב, אוקיי, ורציתי לדעת, עוד לא ענית לי על השאלה איך אני אמורה להכין את הלוח הזה, אם אני לא יודעת איך. שלך, פרנקי

I am a freak

New member
את הלוח הזה ספציפית אני לא מכיר

אבל אני לא מבין למה את תפוסה דווקא בו
כל לוח אחר שיכינו אותו בצורה הנכונה יהיה די ביותר. הפריק.

תגובה

רציתי להגיד לך תודה בזה שאתה בכלל מתייחס להודעות שלי, בקשר לשמוצה, היא לא באמת התכוונה לזה, נכון?

lara88

New member
יש לי...

לוח כזה עם אבן אנרגיה, זה באמת פועל אבל זה הדבר הכי מפחיד שהתנסתי בו בחיים שלי ואני לא ממליצה לך! אם בכל מקרה את מתעניית , אמא שלי קנתה את זה לפני מלא זמן באיזשהו קניון ברעננה לא זוכרת איך קראו לקניון, אבל הייתה שם חנות כזאת שכל מטרתה הייתה התעניינות בעל טבעי, לא בטוחה שזה עדיין קיים

למעלה