לבריאות

פרח88

New member
שיער בטרם עת

בוקר טוב יש לי תינוקי מקסימי בן חצי שנה כמעט אתמול באמבטיה הבחנתי בשערות על האשכים שלו .... זה טיבעי ? זה קיים ? זה נורמאלי ? יש לי בן יותר גדול ואין לו שערות במקום הזה ... קצת מלחיץ אותי העניין

עזרה בבקשה

ליאמי חולה, וקיבל תרופה לשיעול בשם אוקסקטין. אמרו בבית המרקחת שיכול לגרום לו להיות מסטול, היום זה היום השני שהוא קיבל את התרופה הוא ישן מ09:30 עד שעה 13:00 התעורר שיחק קצת , אכל הרבה מאד, וחזר לישון בשעה 15:00 והוא עדיין ישן מישהי מכירה תופעות לוואי האם זה נורמלי?

changita

New member
פותחת שירשור רפואי חדש

לא מוצאת אחד .. היום הייתי אצל הרופאה של דניאל לבדיקת התפתחות של גיל שנה ושלושה חודשים היא שקלה אותו ונדהמה לגלות שהוא לא עלה אפילו גרם אחד! מאז גיל 9 חודשים ! ואני כבר אמרתי לה שהוא לא עלה במשקל עוד בבדיקה של גיל שנה אבל היא אמרה שזה בסדר..בכל אופן הייתה לו אנמיה שטופלה לפני כמה חודשים באמצעות טיפות ברזל בדקו את בלוטת התריס ( בגיל 10 חודשים בערך) ויצא תקין...האם זה נורמלי שאין עליה במשקל במשך חצי שנה? הוא ממשיך לגבוהה .. הוא ירד במשקל מאחוזון 90 לאחוזון 25 ובגובה הוא נשאר אחוזון 90 בנתיים הרופאה אמרה שהיא תעקוב אחרי המשקל בבדיקת התפתחות הבאה בגיל שנה וחצי ומשם נמשיך...

לא יודעת לענות לך .. אבל עשית לי חשק

לקחת כמה מנות של התרופה הזו..... מתאים לי לישון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל הוא גבה לא?

הוא ממשיך להתפתח ולהוציא אנרגיות ומתארך על חשבון , ככה זה נשמע לי הגיוני.

זה לפעמים תקין ולפעמים לא

טוב שבדקתם וטיפלתם באנמיה. אני חושבת שבדרך כלל מתחילים ממעקב קצת יותר צפוף, כדי לראות מה המצב. אפשר גם לשאול איך ההתפתחות שלו (מבחינה מוטורית ועוד), איך הוא אוכל, מה הוא אוכל, איך ההורים נראים (גבוהים, שמנים, נמוכים רזים), ואיך בדיוק נראה גרף שבירת האחוזונים. את כל השאלות האלו בודקת רופאת הילדים במהלך המעקב, ועל סמך זה היא יכולה להעריך אם הכל תקין, או שצריך להפנות אתכם לטיפול או בדיקות נוספות.

polegra

New member
דור מסביבות גיל שנה ועד היום לא עלה במשקל

ורק גבה הוא נעצר ב11 קילו וזהו הוא היום בן שנתיים ו5 חודשים ושוקל אותו הדבר רק גובה...זה הכל הוא היה אחוזום 70 כל הזמן ירד לאחוזון 20 והיום אין לי מושג...הוא נראה בריא ושרירי רון לעומת זאת מגיל 9 חודשים שוקל כבר 12 קילו....גם נעצר בעלייה סוף סוך ורק גובה... לא רע שעוקבים אחרי זה ..אבל לא צריך להיות היסטריים לדעתי טלי

down under1

New member
גם אצלנו 11 קילו נשאר למעלה משנה

רק לקראת גיל 3 הוא התחיל להעלות שוב במשקל - טוב הוא לא סוגר את הפה
הוא לא היה רזה, היה רגיל ובריא ועכשיו מקבל מבנה אחר מוצק יותר, של ילד
חשבתי שהעצירה הזו במקשל היא נורמאלית.

changita

New member
תודה רבה בנות ../images/Emo140.gif

נרגעתי. הוא בהחלט גבהה ומתפתח יפה

chuchu78

New member
ילדיי שותים אוקסקטים כשהם חולים

לא נצפו תופעות לוואי כלל תבדקי שנתת לו את המינון המדויק לגילו ולמשקלו. וללא קשר - אם הוא אכל טוב, ללא חום..........זה לא כזה רע שהוא ישן. אולי זנ דרכו של הגוף להילחם במחלה. וגם לך יש קצת שקט
תמשיכי לעקוב. אפשר גם להתיעץ עם הרופא .

אני לא מניחה שמדובר בשיער ערווה כמו של מבוגר

אם כן, זה באמת ענין לרופא. אם אני מצליחה להבין נכון ראית פלומה בלונדינית דקה ורכה. יכולת ראיה של פלומונת רכה ושקופה היא ענין של זויות ואור. אם תסתכלי טוב בטח גם תצליחי לראות שערות על הידיים והרגליים ואפילו בזקן (-:.

פרח88

New member
זהוא שלא

אלה לא אותם שערות שיש על היידים והרגליים בגלל זה אני מודאגת ובכלל ,,הוא לא תינוק שעיר

לדעתי יש לגשת לרופא

ולברר אם אין רמת הורמונים מוגברת. יש לזה הרבה סיבות רפואיות שצריך לשלול אותן.

טאקית24

New member
גם ליובל היה את זה עד גיל 9 חודשים

ואז זה נעלם מעצמו. היו לו כמה שערות בולטות על האשכים מגיל חודש בערך, הרופא אמר שזה מהורמונים ושזה טבעי וייעלם וזה באמת נשר. קראתי באינטרנט גם על הרבה מקרים כאלה. במידה וזה ממשיך או מתרבה מעבר לגיל שנה, אז כדאי ללכת לבדוק אצל אנדוקרינולוג.

פרח88

New member
לא נעים לי

אבל - צרת רבים נחמת יחיד בהחלט הורדת לי אבן מהלב שעידני הוא לא התינוק היחיד בעולם אני באמת יניח לזה כרגע בהסתמך על מה שהרופא אמר לך אני יחכה עם זה ... תודה תודה תודה ויום מקסים

בוליפלג

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo92.gif../images/Emo53.gifהמלצה להומאופת/ית באזור השרון

לטיפול/סיוע בעניין דלקות אוזניים (אוזן תיכונה) חוזרות ונשנות.
פלפלת - אשמח לקרוא על הסיפור האישי שלך עם הנושא - אני זוכרת שהיה לאיתן סיפור בעניין...

אנחנו טופלנו במכבי טבעי ברעננה

מאז כבר שנתיים יש מידי פעם צינון כבד, יש הרבה נוזלים אבל אין דלקות
היינו אצל הרופאה אאג ביום חמישי כי איתן מתלונן שהוא לא שומע אז יש המון נוזלים (לפחות אין כאבים) וקיבלנו הנחיה ללמד אותו סופסוף לקנח את האף (לא הצלחנו עד כה
)

למעלה