לבריאות

nuni35

New member
זקוקה להמלצות למרפאת שיניים לילדים, רופא סבלנ

אני רוצה לקחת את הילדים בפעם הראשונה לרופאה שיניים או מרפאת שיניים מיוחדת לילדים ולפעוטות. פשוט לי יש פוביה מטיפולי שיניים ואני רוצה לקחת את הבנות שלי למרפאה טובה שיש בה רופאים סבלניים ושהן לא יפחדו מהרופאי שיניים. האם יש המלצות למרפאה כזאת באזור השרון, אני גרה בנתניה. אבל אם יש משהו טוב גם בסביבה הקרובה זה יהיה בסדר.

ללילילל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo125.gif בדיקת שמיעה, מתי ואיפה? ../images/Emo42.gif

מישמיש בן שלוש ורבע, לא עבר עד עכשיו בדיקת שמיעה למעט הסמלית בטיפת חלב (שמרעישים לידו ובודקים שהוא מגיב). אין לי חשש מיוחד בתחום הזה אבל הייתי רוצה לבדוק ולוודא. איפה אפשר לעשות את זה? יש המלצות בתל-אביב? ויש גיל כלשהו שממליצים לבדוק את זה בשגרה? תודה

buba300

New member
ד"ר אייל בוצר../images/Emo24.gif. אך ורק.

ואף אחד אחר. תחפשי בגוגל איפה הוא מקבל

פולספגן

New member
מה זאת אומרת מלא?

חשבתי שהוא מקבל רק באיכילוב. דרך אגב, האם הוא מקבל ממכבי?

יה-יה

New member
אנחנו היינו בבדיקה שגרתית בכפר סבא

רופאה נחמדה בשם דר' בר ניר. לא יודעת להגיד הרבה יותר מזה, כי
לא נזקקנו ליותר מבדיקה. אחות של חברה שלי מטפלת שם כבר שנים (בילדיה, כמובן) ומאד מרוצה. יותר מזה, אין לי מושג, אבל יש לי את הטלפון
אולי תלכי לבדיקה שגרתית (חינם) ותראי אם יש ביניהם חיבור טוב.

שיבא2

New member
תל אביב זה גם בסדר?

לקחתי את הילדה שלי לרופאת שיניים לילדים במסגרת מכבי דנט, ברחוב הס בתל אביב והיה אחלה!!! רופאה- איזבלה

hila218

New member
דר ערן פרמון

לא יודעת אם הוא עובד עם ילדים אבל הוא מקסים, מקצועי ומסביר. מלא סבלנות. ממליצה בחום הוא בסוקולוב ברמת השרון. תבדקי.

../images/Emo207.gif טיפולי שיניים

לקחתי את בר (בן 4.5) לבדיקה שיגרתית פעם ראשונה ב"כללית סמייל". בבדיקה התגלו 4 חורים!
הרופאה קבעה לנו תורים לטיפול. השאלה האם לסמוך על הרופאים שם (הטיפול הוא בחינם עד גיל 6) ואיך משכנעים את בר לעבור 4 סתימות???

nuni35

New member
../images/Emo207.gif מרפאה "צוללת הצהובה" האם מישהו מכיר?

וממליץ? מצאתי את זה לפי החיפוש באינטרנט ונתן לי מרפאת שיניים לילדים שנקראת צוללת הצהובה וזה נראה ממש מגניב שם. אבל האשלה איך הרופאים שם. האם מישהו מכיר?

למעלה