טייק 3......

lightanddark

New member
../images/Emo101.gifטייק 3......

אתם יודעים שאתם רואים יותר מידי אי.אר כש..... 1. את/ה יכולים לזהות כל פרק כשנותנים לכם את הפרט הכי קטן ממנו. (עצוב אבל נכון) 2. בלי לשים לב את/ה מחקים את הדמויות (מטים את הראש...) 3. הקלטת שבא הקלטת את loves labor lost כבר קופצת משימושים חוזרים. (המשפט כתוב בלשון ווידיאו אבל מתיחס גם לדיוידי) 4. אתם מבינים את כל המונחים ויכולים להסביר אותם לאנשים אחרים. 5. אתם נהנים מנסיעות לבית חולים. 6. אתם מסיימים כל משפט ב goddammit או stat. 7. יש לך קוף מקרנה. (הלוואי!) 8. יש לך סטיקר גדול של פלסטר על דלת האמבטיה. 9. את/ה זוכרים דיאלוגים שלמים מפרקים שונים. (גם עצוב גם נכון) 10. את/ה מבחינים שהשמות על הלוקרים לא מפסיקים לזוז. (זה מטורף!!) 11. את/ה מאבחנים את עצמכם. 12. אתם צופים בסדרות רפואה אחרות וצועקים על הטלוויזיה שהם לא עושים את זה נכון. (אממ אממ שיקאגו הופ אממ) 13. אתם מתייחסים לעונות הראשונות של הסידרה כ"ימים הטובים". (good times) 14. אתם מצחילים לקנות את זה שקרטר רופא טוב. 15. אתם עולים על הגג בעבודה ומחכים שמישהו יצטרף אליכם. 16. אתם כותבים רשימה כזאת. 17. אתם עשיתם את רוב הדברים ברשימה. 18. אתם קוראים את הרשימה. 19. אתם קוראים את הרשימה ומגלים שיש לכם עוד דברים להוסיף...... אז קדימה! תוסיפו

DeepThoughts

New member
אתם קוראים את הרשימה ומזהים שאתם

לא עושים את חלק מהדברים *לא כדאי לעלות על גגות בימים אלה *לוב לייבור לוסט ממש לא מהפרקים האהובים עלי * אין לי קוף מקרנה חחחח אבל היה לי פעם טמגוצ'י *פלסטר על דלת האמבטיה? *כמעט לא ראיתי אף פעם סדרות רפואה אחרות

lightanddark

New member
הסבר על הפלסטר

לדאג היה סטיקר של פלסטר גדול על הארונית שדרך אגב זז ביחד עם הארונית ממקום למקום

GeJuFan

New member
טוב זה משהו שלא ידעתי

ואני אנציקלופדיה מהלכת של דאג וקרול. לדאג היה פלסטר על הארונית שלו. מנסה לחשוב חזק חזק.

DeepThoughts

New member
ועכשיו אוסיף.אתם יודעים שאתם רואים

אתם יודעים שאתם רואים יותר מידי אי.אר כש *אתם זוכרים תאריכי יום הולדת של השחקנים *אתם מתבאסים שהפורום של ER בתפוז לא פעיל *אתם בודקים מתי משדרים איאר ואילו פרקים למרות שראיתם אותם כבר אלפי פעמים *כשאתם רואים שחקן מהסדרה משחק במקום אחר אתם ישר קופצים (אתמול פול מקריין היה בפרק של 24, ואבא שלי קרא לי "הנה הקירח מאיאר" *אתם מכריחים בני משפחה/ חברים לצפות בסדרה *אתם מחכים ל21 בספטמבר יש לי עוד בקרוב

lightanddark

New member
עזבי שחקנים!

אתם יודעים תאריכי יום הולדת של הדמויות!! (יותר גרוע) אתם רואים כל סרט גרוע אם אתם רואים שם של שחקן מהסידרה בכתוביות ותכלס גם על בגג של קאונטי ג'נרל לא הכי בטוח..... אבל הם עדיין עולים לשם!

cherryblossom

New member
גם לי יש

דבר ראשון אני חייבת להביע הזדהות, גם אני רואה סרט/ סדרה רק כי מישהו מאיאר משחק שם. *אתם מתלוננים שאין רינגטון של אי.אר. *אתם מתעדכנים בספוילרים לעונה 13 לפחות שלוש פעמים בשבוע (יש הרבה אם אתן רוצות אני אכתוב). *אתם יודעים את הביוגרפיה של לפחות (ואני מדגישה "לפחות") שחקן אחד. *אם אתם הולכים לבית חולים אמיתי אתם מחפשים רופאים/ אחיות שדומים לדמויות בסדרה, ובכלל משווה דברים לסדרה. *כשאתם הולכים לרופא אתם לא צריכים הסברים, אתם כבר יודעים בעצמכם. *אתם מכירים סצנות שלמות בעל פה (בעיקר לובי). *יש לכם תמונות מהסדרה ושל הקאסט שמורות במחשב. זהו בנתיים, אבל יהיו עוד.

DeepThoughts

New member
ו..

יש לכם ב"מועדפים" כמה אתרים שקשורים לER ו.. תביאי ספוילרים, בטח

lightanddark

New member
אתם יודעים איזה פרקים יהיו השבוע

מבלי להסתכל בלוח שידורים וספויילר לעונה 13................ מה שאני יודעת זה שג'ון מהוני ואנדרה בראוור גם ישחקו תפקידים אורחים בעונה הזאת (מגניב)

lightanddark

New member
משהו שהרגע קרה....

כל פעם שאתם שומעים את השם מרג'ורי אתם מתפקעים מצחוק

GeJuFan

New member
דווקא יש רינגטון

אין את זה באתרים בארץ למרות שאולי לוואלה יש את זה. מבטיחה לכם שאתם תעשו חיפוש באתרי רינגטונים בארץ ובחו"ל תוכלו למצוא משהו. יש מספר אתרים בחו"ל שתומכים במכשירים שקיימים בארץ. ולובי?? טוב נו הם באמת סבבה ביחד אבל אין כמו דאג וקרול

DeepThoughts

New member
כשיש לכם רשימה מודפסת של כל פרקי

ER וכשאתם ממרקרים כל פרק שראיתם וכשהכל ממורקר!

lightanddark

New member
כשאתם יודעים בעל פה את כל

רשימת הפרקים של אי.אר (לי אישית יש בעיה עם עונה עשירית שדיי מחקתי מהזיכרון)

lightanddark

New member
לא סובלים שמישהו חוץ ממכם

אומר משהו רע על הסידרה יש לכם את כל הפרקים..

למעלה