חנות חרוזים

taltal886

New member
../images/Emo101.gif חנות חרוזים

שלום לכולם, הייתה כתבה קטנה בעיתון - השבוע - על חנות חרוזים גדולה - במושב (נדמה לי שבידיעות אחרונות של אתמול והמושב ליד רעננה ?????) מישהו מכיר/ה? או ראה את הכתבה? אשמח לקבל פרטים (אני רוצה להצטייד לקראת יום כיפור...).
המון תודה מראש!!!

t o b i

New member
השבוע הייתי שם. מה תירצי לדעת../images/Emo35.gif

יש שם הרבה ואכן בזול תשימי לב שהמחירים ללא מע"מ בסוף הם דופקים לך עוד כמה אחוזים טובים טובים... לא היה עם מי לדבר לגבי הנחת פורום, מנהל החנות ביקש לא לבקש ממנו יותר יחס מאוד חמים מבחר עצום מחירים אכן משתלמים נסיעה על פרדס משותף ברעננה מכיוון הרצליה לכפר סבא- כביש עוקף גבעת חן לא להיכנס למושב אלא להמשיך לסוע עד לכיכר- היכן שהחווה לפנות ימינה בכיכר ישר כל הזמן ולאט- לט לפספס את השלט תהני

taltal886

New member
../images/Emo141.gif תודה ושאלה נוספת

אני די חדשה בתחום ונהנת מכל רגע (ומכל חרוז
). אני לא מכירה כ"כ את האזור כך שאחפש מפה ברשת - לחפש איך להגיע למושב גבעת חן ומשם נראה לך שכבר אמצא את המקום? על איזה חניות את ממליצה? באזור ת"א או גם כאלה ששוות נסיעה? איך המחירים בחנות ששאלתי לעומת אבגד? המון

t o b i

New member
מעולם לא הייתי באבגד אבל יש לי

רעיון אני אתן דוגמאות קצת ובטח תבוא מישהי שזוכרת ככה ככה מחירים שם וזו תהיה מינימום ההשוואה דרך אגב- אין לך מה לסוע בשישי כזה קצר עוד ערב כיפור לתל אביב שימרי את זה לשישי רגיל חרוזים זכוכית מיוחדים הכי פשוט- 20 ש"ח לסטריפ (לא כולל 17% מע"מ) חרוזים זכוכית פשוטים זהים בינהם גודל בינוני- 10 ש"ח לסטריפ (לא כולל מע"מ) זה הדברים היחידים שאני זוכרת

taltal886

New member
השוואת מחירים

אני אמנם חדשה יחסית בעסקי החרוזים אך הצלחתי לבזבז כבר לא מעט כסף באבגד ובחנויות שליד. לא ראיתי באבגד כמעט אף סטריפ ב- 10 ש"ח, כך שנראה לי שווה נסיעה לרעננה (אני גרה בת"א). סטריפ זכוכית של חרוזים קטנים סטנדרטים עולה שם 12 ש"ח, לפני מע"מ כמובן. הם עושים הנחות די בקלות - צריך לבקש. אני השגתי 10% ונראה לי שאפשר יותר...

יאאא, אולי אפשר לקבל את שם החנות?

אולי אפשר גם לקבל את שם החנות לחומרי יצירה ברעננה, אנ'לא זוכרת בדיוק איפה אבל הבנתי שגם שם מבחר גדול וזול? יחסית? בא לי לעשות גיחה לאיזורכן בחופשת סוכות.

למעלה