זקוקה לעזרה...

22יעל

New member
../images/Emo101.gif זקוקה לעזרה...

שלום לכולם. הבעיה היא כזאת: קרובת משפחה שלי, ילדה בת 3, סובלת מעצירות כרונית מאז שנולדה, היום יש לה גם פיסורה חריפה. על פי המלצת הרופא הכירורגי מומלץ לנתח.מה דעתכם? רציתי לדעת איזה סוג טיפול מועדף במקרה הזה: דיקור עם צמחים, הומאופטיה או נטורופטיה??? או משהו אחר שלא חשבתי אליו? תודה תודה תודה. יעל22

יעל

עצירות נובעת מסיבות רבות ואצל ילדים בד"כ משולבים בה גורמים נפשיים עם פיזיים. לא ציינת כיצד עד היום נפתרו בעיות העצירות ( משלשלים/ חוקנים וכד´)אבל הייתי מציעה ( אם עדיין לא עושים זאת) לעבור לתזונה עשירה בסיבים (ירקות ופירות על קליפתם) ואפילו להוסיף סיבים כמו פסיליום , זרעי פשתן ודייסיבית וכן להגדיל את כמות המים שהיא שותה ( הסיבים זקוקים להרבה מים לפינוי הפסולת) כמו כן יש להוסיף לה ABC DOPHOLIS . במקביל הייתי ממליצה על טיפולי רפלקסולוגיה ופרחי באך לטיפול בעצירות ורקיחת משחה לפיסורה משמנים ארומתיים , בקיצור ממולץ לעשות טיפול משולב .. בהצלחה יעל

22יעל

New member
עוד פרט: היא משתמשת בשמן פארפין

בהמלצת הרופא... שוב תודה. יעל22

יעל שלום

לילדה שלי בדיוק באותו גיל היתה אותה בעיה. ניסינו כל טיפולים רגילים - שמן פרפין, תרופות וכוי. לא עזר שום דבר. אחת מהדברים שגורמים לשילשול זה סוכר. כמות הכי גדולה של סוכר בצורה טבעית נמצאת בענבים. התחלנו לתת לה מיץ ענבים. היציאות התחילו להיות יותר סדירות. כשהיא גדלה היא סיפרה שלא רצתה להיפרד מהקקי שלה כי חשבה שזה משהו שצריכים לשמור בפנים. לכן היא עצרה פעילות מעיים וגרמה לבעיה מאוד רצינית. שיפרתי את זה כדי להראות שאצל ילדים לא צריכים למהר לנתח. תנסו לברר קודם מה הסיבה לעצירות. ישנם הרבה עצות אך חסרים לי נתונים, לכן אגיד לך מה צריכים לברר קודם. האים פעילות מעיים פנימית היא תקינה? תפרטי במדויק איזה מזון היא אוכלת? האם הורים עושים לה עיסוי בטן לפני ואחרי אוכל? מה משקלה? עדיף ללכת למומחה שיודע!!! לטפל בילדים מצד רפואה טבעית. בהצלחה מיכאל

למעלה