היכן הפריסות? ערב טוב ,מהיכן לוקחים את הפריסות ?למה הכוונה בפרשנות אישית?
ז זוהרזוהר New member 1/5/06 #1 ../images/Emo101.gifהיכן הפריסות? ערב טוב ,מהיכן לוקחים את הפריסות ?למה הכוונה בפרשנות אישית?
ה הילה בסגול New member 1/5/06 #2 פריסות ממוחשבות אפשר למצוא ברשת גם כאן בקישורי הפורום וגם בפורום השכן - שואלים את הקלפים. פרשנות אישית - איך אתה מפרש את הקלפים/פריסה.
פריסות ממוחשבות אפשר למצוא ברשת גם כאן בקישורי הפורום וגם בפורום השכן - שואלים את הקלפים. פרשנות אישית - איך אתה מפרש את הקלפים/פריסה.
נ נתנאל בר אור ל New member 1/5/06 #3 יש המון סוגים של פריסות אתה יכול לראות כמה באתר שלי, אני מצרף קישור לדעתי, הפריסות שנותנות את התשובות הברורות ביותר הן פריסות השאלה מה שכן צריך לדעת איך לעצב שאלה בצורה נכונה, שזה לא תמיד עסק פשוט
יש המון סוגים של פריסות אתה יכול לראות כמה באתר שלי, אני מצרף קישור לדעתי, הפריסות שנותנות את התשובות הברורות ביותר הן פריסות השאלה מה שכן צריך לדעת איך לעצב שאלה בצורה נכונה, שזה לא תמיד עסק פשוט
ע ע ו פ ר ה New member 3/5/06 #4 אתר מקסים נתנאל נכנסתי לאתר שלך והתמוגגתי. אז מה שנותר לי זה להודות לך . באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך ו - NLP, פרחי באך וביורוגונמי
אתר מקסים נתנאל נכנסתי לאתר שלך והתמוגגתי. אז מה שנותר לי זה להודות לך . באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך ו - NLP, פרחי באך וביורוגונמי