דרוש תיאור!!

../images/Emo101.gifדרוש תיאור!!

זוכרות את הפינה? [נדמה לי שדנה, עזבה את הפורום, אבל זה לא אומר שהפינה לא יכולה להמשיך לפעול.] בכל מקרה, לא אכנס לפרטים טכנים כרגע. דרוש תיאור, פינה שבה בנות ללא רעיונות שרוצות להכין דוליז מבקשות תיאור ע"פ הזמנה. [גוטי, קסום, רגיל, עם המון אביזרים, צבעוני, קל קשה, וכו...] סעו על זה.
אגב, אני רוצה תיאור מאתגר וצבעוני

Karin917

New member
תיאור מאתגר וצבעוני../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif../images/Emo203.gif../images/Emo108.gif../images/Emo79.gif

שיער ארוך, מתולתל מאוד עם הרבה נפח, בצבע חום בהיר, קשת אדומה [בקובץ].
טופ שכבה תחתונה-חולצת סטרפלס בצבע כמו בקובץ. שכבה עליונה-מחוך קצר [החולצת סטרפלס מבצבצת גם מלמעלה וגם מלמטה] בצבע שחור עם קצת לבן [במסגרת, כפתורים, למעלה... איפה שבא לך
]
חלק תחתון מכנסיים קצרים בצבע כחול כהה עם חגורה דקה בצבע ורוד בהיר [כמו בקובץ].
נעליים נעלי עקב ממש גבוהות בצבע שחור.
אביזרים ◄תיק לבן גדול עם פסים בצבע ורוד [גוון קצת יותר כהה מזה של החגורה]. ◄עגילים ארוכים וגדולים בצבעי אפור [כסף] וטורקיז. ◄שרשרת עם חרוזים בגדלים שונים בצבעי כתום,ורוד זוהר,טורקיז וירוק. ◄משקפי שמש כהות עם מסגרת לבנה. ◄המון צמידים בצבע ורוד בהיר [רק על יד אחת]. אני אצרף את הקובץ בהודעה הבאה

../images/Emo12.gif לא! זה התאור שלי.

כל הרעיון בפינה הוא שתבקשי תיאור ויתנו לך אותו. אני ביקשתי תאור, וקארין נתנה לי, אז תבקשי משלך

cecilia L

New member
דרוש תאור

צבעוני, עם הרבה שכבות אבל לא מסובך מדיי. :] על הבייס של DHF או משהו בגודל דומה. תודה!

הנה תיאור. מקווה של מסובך.

שיער- שיער חלק ושחור. חלקו קלוע בצמות דקות שכל אחת בצבע אחר. טופ1- חולצה ארוכה וירוקה. השרוולים שלה נגמרים במין כפפה חסרת אצבעות. בחלק של החזה אין בד. טופ2- חזיה ורדרדה עם תחרה שחורה בלמעלה של הקאפ. טופ3- ז'קט ג'ינס קצר שנגמר אחרי הציצימ. בוטום1- סקיני ג'ינס שמגיע עד הברך. בוטום2- חצאית סגולה וקצרצרה. נעליים- אולסטאר גבוהות שבמקום צבע, יש את הפרצוף של בובספוג. פרופס- קשת תינוקית וצהובה לשיער. עגילים שכל צד הוא חצי לב. חגורת ניטים ורודה. חגורת סקא. גרביים מפוספות בשלל צבעי הקשת. תמצאי בייס לבד.

cecilia L

New member
תודה :]

הסתבכתי קצת עם התיאור
, אבל הוא בהחלט נתן לי המון השראה!

למעלה