דרושתיאור

../images/Emo221.gif קארין תיאור! ../images/Emo2.gif פליז

משהו צבעוני אבל לא יותר מדי צבעים ושיהיה יום יומי אבל מיוחד

Karin917

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif

*חלק עליון: שמלה קצרצרה עם פסים בצבעי ורוד, תכלת, ירוק וכתום וביניהם פסים יותר עבים בצבע לבן/אפור. [הפסים הם לרוחב] *חלק תחתון: ג'ינס ארוך, בהיר ולא מתרחב. כלומר ג'ינס שהוא ישר בחלק התחתון. *נעליים: אולסטאר עם משבצות בלבן/אפור וורוד/ירוק. *שיער: ג'ינג'י קצר עם פוני לצד שמאל וסיכה גדולה בצורת לב בצבע ירוק/ורוד. *אביזרים:
תיק קטן בצבע סגול כהה עם כיסים בולטים וציור בצבע ורוד זוהר עם מסגרת לבנה.
עגילים ארוכים באיזה צבע שבא לך
שרשרת עם חרוזים בצבע סגול [או סגלגל. או סגול כהה. מה שבא לך...]

לאימוץ../images/Emo211.gif

שיער- שיער פזור ושוונצי בצבע חום. השיער שרוף בקצוות(וכשאני אומרת "שרוף", אין כוונה לכך ששרפו אותו).יש לו פוני מגניב ולא באותו אורך(אבל בהבדלים קטנים). חלק 1 טופ- חולצה לבנה עם פסים ורודים. חלק 2 טופ+דאון- אוברול ג'ינס. כתפיה אחת פתוחה נופלת על החולצה. לאוברול יש כיס בבטן, וציורים של ורדים שרקומים עליו(מומלץ לעשות עם מין סילסולים ירוקים כאלו
). נעליים- אולסטאר ורוד שמצוירים עליו לבבות כחולים. אביזרים- קשת כחולה שמפרידה בין הפוני לשיער. שרשרת עם תליון לב קטן מכסף. כמה צמידים על יד אחד. כלי גינה קטנים שנמצאים בכיס. גרביים שנראות מקובצ'צ'ות. ורדים באגרטל מאוד גבוה.

MorningGlory

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo205.gifשלום^^;

הממ..לא באמת תיאור אבל אם מישהי תוכל לתת לי רעיונות לדברים קטנים להוסיף לה, אפשר?D: תודה^^

shooroo

New member
^^;

סיכות ברט קשת בשיער הדפס גדול על החולצה הדפס פסים/נקודות על החולצה ביריות גרביונים גרביים עגילי נברשת שרשרת עם חרוזים [
] גדולים וצבעוניים חותלות מחושים צמידים טבעת גדולה איפור רקע בועת דיבור [
] פסים בשיער פוני/פוני לצד כנפיים בובה ממ.

"יש לי תנוך באוזן!"../images/Emo211.gif

מכסה- מכסה כסף בעל ידית כסף שעליה מלופף ורד ורוד. הגבעול מסתלסל על כל המכסה. גוף- גם מכסף. גם סביב הידית שלו כרוך ורד ורוד שגבעולו מסתלסל לו על הגוף, ומצמיח ניצנים קטנים של ורדים. הזרפריף ורוד כמו הורדים. זה בסדר?

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאז תשאלי בשעווה.

נראה לי שאחד מהכללים הבסיסיים בפורום הזה, זה זכויות יוצרים. אחרת, זה נקרא גניבה של הבייס. את לא יודעת מאיפה הבייס? תשאלי בשעווה שמסומנת באייקון הזה-
אני לא חושבת שבנות יתייחסו כל כך אם לא תצייני מאיפה הבייס. אני לא באה לפגוע בך, אלא רק להבהיר לך כמה דברים חשובים בפורום הזה שכל אחת שמשתתפת בו ומכינה ומפרסמת כאן דוליז צריכה לדעת.

yaeloolik

New member
נו..../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

איך אפשר להבין מה את רוצה ככה?
. "אף בייס מטופי לא של טופי... "- אני יודעת למה את מתכוונת ולא הבנתי מה את רוצה להגיד. תסבירי שיש אתרים כמו טופי שגונבים זכויות יוצרים...

למעלה