|דמיינוכותרת|

Blue Pencil

New member
../images/Emo101.gif|דמיינוכותרת|

אתן מודעות לעובדה שכשאני כותבת דמיינו כותרת אתן לא צריכות לדמיין כותרת כי האימרה דמיינו כותרת היא בעצם כותרת?
>>'

ינקיפנק

New member
../images/Emo7.gif אף אחד לא אוהב אותי.

ולא רוצים לתת לי תיאוררררררררר. אבל אולי כדאי לשאול קודם... מי רוצה לתת לי תיאור??

ינקיפנק

New member
משהו לבייס הזה../images/Emo26.gif

אין לי רעין!! הוא מפופ קפה..או הופ קפה..או אחד מה קולות המוזרים שמשמיעים בסרטים מצויירים כשמישהו קופץ

ינקיפנק

New member
ישש!! קיצור!! בלאס יו!!!

נמאס לי לכתוב כל הזמן הופ קפה, או פופ קפה...זה ארוך..

poohandme

New member
אבל זה בכלל לא קשור../images/Emo12.gif

KH או בעצם PPKH זה קיצור של פרשס פיקסלס קוואחינה נראה לי

ינקיפנק

New member
משהו פאנטאזיה כזה, סגנון די קשה,

משהו יפה כזה... טוב, כל התיאורים שאתן נותנות יפים...|חנפניתסדרתית|

the queen zohar

New member
אני אנסה../images/Emo168.gif

שיער- בלונדיני.נגמר במותניים במין שוונצים טיפה מתולתלים. שימלה- תכלת לא צומי ומיני עם כתפיות ספגטי ומחשוף.מתחת חצאית ארוכה בצבע לבן. נעליים- אין.השימלה מסתירה. סטאף- קשת בצבע לבן עם מחושים מסולסלים. כנפיים תכלת שקופות כמו של פיות. ניצוצות קסם בצבע תכלת ולבן. רטייה עם נצנצים על עין שמאל.

אנבלייי

New member
תיאור המשך לזה D:

אבל תתעלמו האיפה שיש חולצה, אני רוצה תיאור לחולצה ונעליים וזה. ופיקסלארט אם אפשר. ^O^ ואני רוצה שיהיה גרביי ברך עם פסים

hadasusha

New member
אממ אני אנסה...

זה יותר מתאים לחצאית הלבנה לטעמי. חולצה: אדומה עם שרוולים קצרים נפוחים כאלה שהקצה שלהם לבן. יש צווארון-גם הוא לבן. יש סרט לבן כזה שיוצא ונכנס לסירוגין ונגמר בקשר כזה בצד כלשהו מתחת לאיפה שאמור להיות החזה ובגלל זה יש שם כמה כיווצים לכיוון הזה. גרבי ברך אדומות לבנות אבל שהפסים לא יהיו שווים.. וזה יכול להיות מגניב גם אם גרב אחת תהיה מקופלת... נעליים: אינלי כ"כ רעיון.. אני הכי בעד נעלי בובה לבנות עם אבזמים ורודים כהים או אדומים... מקווה שאהבת... אם לא, לא נורא!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאנירוצה.D:: [אתלאכלבה,זהלאיפה]

אתכןזהיותרמדיייפה.
סוודר גולף כזה, בצבע אפרפר לבן, שמתקפל כזה בצוואר ביידים, ובסופו. שיהיה סוודרי שכזה, ועליו פרפר צבעוני גדול. זה יהיה כ"כ יפה.גרר
גרביי פסים לרוחב [פסים עבים:] אפורכמוהסוודר, ורדרד וסגלגל. ויש לי רעיון טוב- בגלל שהאצבעות דורשות: אין נעליים, זה יהיה גרבי ברך שהם גם גרביים, כמובן שאת יודעת- כל אצבע בצבע שונה. ^+^ אני פתאום מסתכלת על זה והפרצוף שלה מפחיד, היא נראית כמו מהמשחק הזה הישן שאנילאזוכרתמהו שצריך לגלות מסתורים בחדרים ויש איש גנב שמן עם לחיים ורודות שהוא אחד הנחשבים לרצח, וזה היה מצויר- וככה היו הלחיים שלו.O: את יכולה לעשות אותה מחזיקה חתולה לבנה בזנב, ואז כאילו היא אנכית והפה של החתולה פעור כזה כי היא תלויה. ותעשי מעל הסוודר שרשרת חרוזים אדומים כמושלהערסים שלא צמודה אלא משוחררת כזאת, מגיעה עד סוף החולצה.>> וואי זה יהיה יפה, תעשי.];

למעלה