בקשר לריח גוף

../images/Emo101.gifבקשר לריח גוף

איש אחד שלוקח מספר כדורים - מתקלח פעמיים ביום ובכל זאת יש לו ריח גוף ממש דוחה שמזיק לו בחיי האהבה. מה אפשר לעשות בדרך הטבעית.... אני המלצתי להימנע ממאלים שגורמים לריח גוף כמו חומוס = צנוניות = שום ובצל שמשפיעים עליו אבל הוא לא כל כך מצליח כי הוא אוהב אותם......

מאיר72

New member
בקשי ממנו שיעשה רשימה של כל מה שהוא

אוכל, מה הוא הכי אוהב לאכול, מה הוא לא אוהב לאכול ומה באמצע. וכמה פעמים ביום הוא אוכל ובאיזה שעות (ולא לשכוח איזה תבלינים, יש להם חלק חשוב בריח הגוף). תעלי את זה לכאן ותקבלי תשובה יותר מפורטת מה כן ומה לא ומה יעזור. בהצלחה

ולהלן רשימת התזונה ליום שלישי-אתמול

9.00-2 פריכיות אורז -גבינה צהובה - מיונז - עגבניות שרי נס קפה עם חלב רזה 13:00-סלט דלעת בתיבול קינמון שום וכמון פלפלים קלויים בשמן זיית ושום רוטב של דג חריף בתיבול שום כמון וכוזברה 2 קציצות בקר בתיבול כוזברה-קינמון ועגבניות ברוטב סלרי ולימון כבוש מרק ירקות בתיבול חוויאג' אבקת מרק עוף ופפריקה מתוקה 18:00-סלט עלי בייבי עם עגבניות שרי בתיבול שמן זיית וחומץ בלסמי פריכית אורז עם מרגרינה ומלפפון ירוק 21:30-עוגת שוקולד עם קרם שוקולד 22:00-חטיף פינוקי בריאות "אשכולית אדומה" 23:00-האיש עבד לילה - 3 רוגאלך שוקולד 2 יוגורט פרות 0% מיץ אשכוליות דיאט גדול 07:00- קרמבו +חטיף שוקולד לבן לדבריו הדבר היחיד שדוחה אותו זה חומץ רגיל. אוהב הכל במיוחד מתוקים

מאיר72

New member
מאיה אני מאוד אוהב אותך

אבל לפעמים ריח רע זה רק ריח רע. האם עברת פעם ליד אנשים שאכלו מזון חריף וחם באופן קבוע? אי אפשר לנשום לידם, או פשוט מי שאכל קצת מהמזון הזה והתאמן את יודעת איזה ריח יש לזיעה שלו? (מנסיון לא מומלץ לבני אנוש להתקרב).

freearth10

New member
גם אני ../images/Emo23.gifאוהבת אותך

וכאשר אוהבים מרגישים בטוחים לאמר אחד לשני את כל מה שאנחנו חושבים. כל מה שקורה בגוף שלנו לא קורה במקרה ואתה הרי יודע שהעדפה של מזון בטעם מסויים מצביעה על אלמנט מסויים במקרה הזה אלמנט המתכת שמשפיע על הריאות, המעי הגס,האף והעור. ריח גוף רע באופן קבוע - הייתי משלבת טיפול רגשי, חד משמעי.
מאיה

SideKick

New member
מאיה ומאיר...

המשפט הראשון היה - שהאיש לוקח מספר כדורים... מאוד ייתכן שהריח נובע לא מאוכל, אלא מהכדורים. אני חושבת שהבירור הראשוני צריך להיות שם.

freearth10

New member
הריח נובע ממקום של סרחון,

מקום שבהחלט יכול לפגוע באהבה. מאיפה שהוא לא מתחיל את הטיפול - באיזשהו שלב הוא יצטרך לגעת גם בחוש וגם ברגש.

SideKick

New member
ועוד לפני כן...

איזה כדורים הוא לוקח? ולמה? האם הוא מעשן? בקיצור - יש מה לברר.

למעלה