בבקשה

u d i 1

New member
../images/Emo101.gifבבקשה

האם אני יכול לקבל פיענוח לכתב פה? בכבוד יריב

shamon51

New member
תסרוק עמוד בכתב יד

על דף ללא שורות עם עט כדורי ותחתום למטה שמעון

u d i 1

New member
פיענוח כתב../images/Emo53.gif

שמעון שלום תודה על ההתיחסות מצורף מכתב כמו שביקשת שוב תודב יריב

shamon51

New member
הי יריב,

אין צורך לכתוב את הדוגמא אלי אישית. תרצה בוודאי שכל חברי הפורום יביאו/יביעו את דעתם. באיזה נושא אתה מתלבט? שמעון

u d i 1

New member
../images/Emo92.gif

אני מתלבט בנושא עבודה קריירה ומקום מגורים

shamon51

New member
לאודי ../images/Emo70.gif

הי אודי, אני עוסק בגרפולוגיה כתחביב כבר מספר שנים. אם ההחלטה כל כך חשובה כדאי להתיעץ אצל מומחה (אולי "יעוץ מקצועי") מכתב היד עולה שאתה כרגע בבעיה שלאו דווקא קשורה לבחירת כוון המקצוע, כדאי לקבל החלטות/לפתור נושא זה לפני אתה מחליט על שינוי מקצוע/תעסוקה, לא? כללי: מנהל אנאליטי של פרטים ועובדות אפשר לסמוך עליך, סיסטמטי לפרטים, יציב, מנהל שמרני של מערכות שקט, רציני, מגיע להצלחה על ידי התמדה מעשי, מארגן משימות לעבודה ונצמד באדיקות לביצוע קשה להסיט אותך מהמשימה שהצבת לעצמך, מעריך נאמנות בזמנים רעים: תסכול גורם לך לחזרה אחורה לרוטינה אתה דורש שהכל יהיה לפי הספר יכול להיות ביקורתי ושיפוטי על אחרים וקשה לך לתת הנהגה-אחריות לאחרים לא רואה את ההשלכות של החלטות ויכול לאבד את הרוגע הלוגיקה שולטת במעשיהם כך שהם לפעמים מאבדים ראיה של אנשים מקצועות: חוקר פרטי, קצין משטרה, טכנאי רפואי, מתכנת מחשב, מהנדס אלקטרוני נגר, ניהול, ניהול חשבונות, פיקוח. שמעון (תגובה תתקבל בברכה)

u d i 1

New member
תגובה ובקשה

שמי יריב רפאל עודי ונולדתי ב 10/12/73 בשעה 13:00 נכון אמר שמעון שאני מנסה לקחת החלטה לגבי שינוי תעסוקה. גם שאר תכונות האופי שלי נכונות. זאת ההפעם הראשונה שאני נתקל בחלק מהמקצועות הנ"ל כהבחנה שהן מתאימות לי. אני יודע שמה שמתאים לי זה:ניהול, פיקוח ואסטתיקה. תודה על האיבחון, אך אם אפשר לקבל אבחון בנושא שינוי מקצוע או תעסוקה עצמאית. לתשובתך אודה בכבוד רב יריב

shamon51

New member
בן אדם שיודע את

שעת הלידה שלו וטורח להזכיר אותה לא נראה לך שמתאים להיות חוקר פרטי / משטרה?

u d i 1

New member
מעצמאות

או קיי יכול להיות שמתאים אבל השאלה היא לגביי החלטה לעבור ולהיות עצמאי. האם מתאים עכשיו? תודה יריב

shamon51

New member
להיות עצמאי

זה ענין של ראש אחר משכיר זה להיות על הדופק כל הזמן בהקשר של עבודה/מכירות, הכנסות, תזרים מזומנים וצריך אופי לזה (לא ענין של "זה הזמן")

Ramie

New member
שלום יריב,

גם אני מתמחה בגרפולוגיה, ולכן אנא קח את כל מה שיאמר כאן בערבון מוגבל מאד. אשמח לקבל משוב. הדבר הבולט ביותר שניתן ללמד מכתב ידך הוא יחסך המיוחד, והבעייתי לעיתים לחברה. נראה לי כי תחשוב עשר פעמים לפני כל פניה לאנשים, וגם כאשר תפנה אליהם תדאג מה עלולה להיות דעתם עליך. אינך יכול להתפאר בחברים רבים מהעבר, ואתה גם מהסס ליצור קשרים חדשים שישמשו אותך בעתיד. הינך סגור, וקשה לחבריך לדעת על העובר בראשך. נדמה לי כי הצלחה חמרית מאד חשובה לך כרגע. הצלחה כזו נתפסת בעינך כמנוף להצלחה חברתית. לצערי אני חושש כי אין הדבר כך. אינך אוהב מסיבות ושיחות חולין שאינן מוליכות לשום מקום. הינך שקט וסגור. אתה אדם מאד לוגי. עקב כך אתה תדאג לבחון כל אמיתה שתיתקל בה בשבע עיניים. אתה אוהב לשאול "למה?" ו "למה לא?" אוהב רעיונות חדשים ומורכבים. אתה גם מעריך אנשים שיש להם ידע. בדרך כלל מחפש את האמת המוחלטת. אתה עצמאי, אוהב לעבוד לבד, מעריך ומכבד אוטונומיה אישית. פרקטיקה בהקשר ליישום רעייונותיך אינה מעניינת אותך. אנני חושב שמכמות הכתב שנתת יכול מישהוא רציני להפנות אותך לעבודה ספציפית. בכל זאת אציין כי לדעתי אתה תיהנה ביותר כאשר העבודה שבה תעסור תהיה מעניינת מאד. בהצלחה

u d i 1

New member
הבעיה

אני יותר מחפש תשובות בקשר לעתידי המקצועי, הקריירה ומקום מגורים. אני מבדיל ביו הצלחה חומרית לחברתית ולא רואה את הקשר. זה נכון שהצלחה חומרית מאוד חשובה לי. האם יש מקום לעצמאות מבחינה עסקית? האם לשלוח מכתב ארוך יותר, כמה ארוך? תודה יריב

shamon51

New member
אשמח לקבל תגובה

על מה שכתבתי לך וגם רמי ירצה תגובה שמעון

Ramie

New member
יריב,

אני חושש שהתבלבלת! אתה כנראה מחפש פורום אסטרולוגיה או לפחות מתייחס לגרפולוגיה כאסטרולוגיה. בגרפולוגיה תאריך הלידה חשוב רק לקביעת גיל המנותח, לשעה אין כל משמעות. גם הבדל של מספר חודשים או אפילו שנים הוא חסר משמעות. גרפולוגיה מאפשרת ניתוח של מקצועות מתאימים (וגם אז צריך כתבי יד מתקופות שונות ובמקור).

למעלה