אשמח לעזרה

עששית

New member
../images/Emo101.gif אשמח לעזרה

אני מחפשת ספר באנגלית שלא נמצא בסטימצקי, מיתוס, דיונון. איפה אפשר למצוא? יש חנויות בירושלים או ת"א שבהן יש ספרים באנגלית (לא כאלה שנמצאים בכל חנות)? זה לא יכול להיות יד שנייה, כי זה למתנה. בינתיים אני מעדיפה לחפש בארץ לפני שאזמין מאמאזון

Rivendell

New member
קודם כל, זה שספר לא נמצא על המדף

בסטימצקי - זה עוד לא אומר שהם לא מחזיקים אותו. תגשי למוכרות ותבקשי שיבדקו אם יש להם את זה בקטלוג הממוחשב. אם יש - זה מגיע תוך 4-7 ימים (בד"כ ארבעה, מנסיוני, הם ממש יעילים, ולרוב גם נחמדים). חוץ מזה יש בקישורי הפורום עוד כמה חנויות מקוונות, יש את צומת ספרים, וכמוצא אחרון, אכן יש את אמאזון.. בהצלחה!

עששית

New member
../images/Emo51.gif ביקשתי בסטימצקי שיבדקו לי

במחשב. ואין להם. אני אבדוק את הקישורים. אין איזה חנויות אקזוטיות שמתמחות בספרים באנגלית? אקזוטיות מספיק בשביל לא להיות רשת גדולה...
או חנויות שמתמחות בספרי הריון ולידה?

Rivendell

New member
הממ, אם ככה זו באמת בעיה.

אני לא מכירה חנויות כאלה, אבל אולי תנסי בפורומים של לידה והיריון, אולי הם מכירים. ואם כן, אז תחזרי הנה לספר ואני אוסיף את המידע גם אלינו!

אם הסיבה שאת מהססת אם לקנות

באמזון כי זה ייקח יותר זמן, אז לא בהכרח נכון. בדיוק היום קיבלתי ספרים מאמזון שהזמנתי לפני פחות משבועיים, וזה עוד במשלוח דרך הים. זה יותר מהיר מכל ההזמנות שעשיתי לאחרונה מאתרים בארץ. אז או שאתרים בארץ לא אוהבים אותי, או שהם נורא לא יעילים.

למעלה