אאידה.

Little sweetie

New member
../images/Emo99.gif

תחדשי על הכינוי=] בקשר לתיאור:
שמלת מיני מיני אדומה- לא צמודה! עם פרווה לבנה בקצוות (לייק סנטה)
ברגל.. שרואים:
(מה שמצוייר שם) רק שהצבע השולט הוא שחור ורק הכפלים הקטנים הם באדום..
מסביבה: חוט ועליו כדורים שסמים על עץ חג המולד לקישוט.. בכל הצעים- שיהיו צבעים נוצצים כאלה..
שיער:כובע סנטה נופל לכיוון הצד כך שרואים שהוא עם פעמונים/ המון סיכות חמודות וציבעוניות בצורות: עץ חג המולד, איילים, כובע סנטה... זהו אין לי רעיונות
את יכולה להשתמש בזה כרצונך- להשתמש רק בחלק..או בכלל לא><

fat luey

New member
איי לייק. D:

אני אשלב את זה בתיאור של יעלה D: ספנקיו.

Little sweetie

New member
תני לי להסביר רת עצמי

מסביבה: חוט ועליו כדורים שסמים על עץ חג המולד לקישוט.. בכל הצעים- שיהיו צבעים נוצצים כאלה.. -הכוונה שהוא מסובב סביב איזור הבטן..

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif*מתחמקת מעשיית שיעורי בית*

מ"מ
עוד 22 תרגילים נותרו
תאור המשך לזה>> בייס אוטום פיקסלס היא לתחרות חיה סקסית והיא עטלפהD: אה ותתעלמו מהבוטום הסגול-_-"

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifועוד משהו...>>

התיאור צריך להיות..... סקסי...רורוררוורוררר....

Radio Joe

New member
הו.

הדבר הסגלגל יפייפה, רק תכהי אותו טיפה ^^. גרבי רשת, שמסתיימות באמצע השוק שלה, מסתיימות במין פס עבה אדמדמם. תעשי לה כנפי עטלף כאלה קטנטנות במרחק פיקסל מהגוף שלה, בצדדים ^^. קולר, תכף אצרף תמונה. אודם אדום וסומק ורדרד. או אודם ורוד בוהק כזה. את יכולה לעשות נעלי עקב כאלו גבוהות עם עקב דק-דק-דק לידה.

Radio Joe

New member
הקולר ../images/Emo26.gif

מין קולר שהוא פס שחור [או כל צבע אחר] וממנו מתחברות כאלה שרשראות בגדלים שונים, ועליהן יש מין יהלומים קטנטנים כאלה. את יכולה גם בלי היהלומים
.

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifהו תודה../images/Emo9.gif

אני אשתמש אבל אשנה כמה דברים, טוב?^^

דרוש תיאור!

תיאור פריקי וסקסי. ושיהיו כנפי עטלף! בייס יהיה נחמד... רמה בינונית...

אני לא!

רק עכשיו שמתי לב לחיה שבחרת, ואמרתי "שיט! עכשיו יעשימו אותי בגנבה!ללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!"

למעלה