עוד 4 ימים למבצע של ../images/Emo43.gif ורולדין!

מחפשים משהו שיקרר לכם את הקיץ? ל"תפוז אנשים" ורשת "רולדין" יש אחלה פתרון עבורכם. רק עוד ארבעה ימים נותרו למבצע, במסגרתו גולשי האתר יוכלו ליהנות מכוס אייס קפה בראוניז חינמית ברשת רולדין מדי יום! אז מה צריך לעשות כדי ללגום מהקר והטעים הזה? היכנסו לכאן והורידו קופון שיגיע לטלפון הסלולארי בהודעת sms, אותה יש להציג באחד מסניפי רולדין. אחרי שעשיתם את כל זה והמתוק-מתוק בידיכם, חייכו אל העולם, הפעם זה בחיני חינם. חשוב לנו להדגיש כי הרשת כשרה ויש לה פריסה נאה ברחבי הארץ. כדי שכל גולשי "תפוז" יהנו גם הם מהמשקה הקר אנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה – רוצו לספר לחבר'ה! נשמח אם תזמינו את החברים שלכם להיכנס לאתר וליהנות גם. אנחנו מרימים כוס אייס קפה בראוניז לחיי המבצעים שבדרך. מאחלים לכולכם קיץ נעים ומפנק, צוות הקהילות של תפוז אנשים

Cardian

New member
שווה לבדוק את זה!

למרות שמדובר בכוס קטנה מאוד, זה עדיין מרענן בבוקר, לאסוף לפני העבודה או הצבא. ואין ויכוח שזה טעים.

latinamerica

New member
The Stylist

שלום לכולם, חבר מאוד טוב שלי שהוא ה- סטייליסט, עם ה' הידיעה פתח היום בלוג אופנה הורס שהוא לגברים בלבד!!! החבר שלי הוא בעל חנות בגדים ממותגים בתל אביב, והציעו לו הצעה כל כך מרשימה והנה היא: אמרו לו לפתוח בלוג חינמי פשוט, כמו זה שהוא פתח, לפתוח פוסטים שווים, אם יכנסו הרבה גולשים גברים לפוסט ויגיבו, כל זה תוך זמן קצר, הוא יהיה הכותב והאחראי הראשי על אתר חדש שיוקם בקרוב שם הוא ייעץ בענייני סטייל, כושר ואופנה.. כתובת הבלוג - The Stylist M http://thestylistm.blogspot.com/ בינתיים עלו פוסטים אחדים, בקרוב פוסטים שפשוט לא תוכלו לעבור את הקיץ בלי להיתקל בהם וזה בלי הגזמה. לבנים שכל כך רוצים קוביות בבטן - החבר שלי דאג גם לכם והוא מעלה לבלוג פוסטים שווים על כושר ופיתוח גוף. כבר עלה פוסט אחד שמייעץ וממליץ על שיטות לפיתוח הקוביות הנכספות.

Enable

New member
חולצות מדהימות מארה"ב במחיר של $5 ...

חולצות מדהימות ויפות במבצע לימים הקרובים http://tinyurl.com/lkjj9y כדי להגיע לחולצות של ה 5 דולר תכנסו לקישור הנ"ל , אחרי שנכנסתם תלחצו על הלוגו של האתר למעלה בצד שמאל ואז תראו ש באתר יש קטגוריות, חולצות מדהימות ב 5 דולר, 10 דולר ו 15 דולר . הזמנתי עכשיו 15 חולצות , מי שמזמין ב70 דולר או מעל 70 מקבל משלוח בחינם כולל מספר מעקב ע"י USPS . הם מקבלים כרטיס אשראי MASTERCARD \ VISA \ AMERICAN EXPRESS ולא PAYPAL. תשתמשו בקופון הזה כדי לקבל 10% הנחה : 1FGPC0 לגבי המידות אם הזמנתם מהאתר S המידה תהיה M ואם הזמנתם M המידה תהיה L וככה הלאה 100% מניסיון , דוד שלי הזמין כבר כמה פעמים מהם כמה דברים: 1. משלוח : מעל 70 דולר הזמנה אתם מקבלים משלוח בחינם, תגיעו ל 80 דולר הזמנה ואז תשתמשו בקוד קופון 1FGPC0 שנותן לכם הנחה 10% ואז יצא לכם 8 דולר הנחה ככה שתשלמו 72 דולר ותהיו זכאים למשלוח בחינם כולל מספר מעקב! מי שלא רוצה להזמין ב 70 דולר לא חייב, אבל הוא יצטרך לשלם משלוח, כדי לראות כמה משלוח תשלמו פשוט תוסיף את הפריטים לסל ואז תכנסו ל CHECKOUT ויהיה רשום לכם כמה עולה המשלוח. 2. כל החולצות מארה"ב - מקוריות, איכותיות מאוד! כבר הזמנתי מהאתר הזה והחבילה הגיע אליי תוך שבוע מארה"ב . 3. האתר אמין לחלוטין, חפשו ב GOOGLE את השם של האתר ותראו כמה קונים ממנו, העבודה מול האתר בHTTPS - ממשק אבטחה גבוה ככה שהאשראי שלכם לא עובר לשום מקום אחר אין לכם מה לדאוג. 4. המבצעים של ה 5 דולר הולכים להיגמר בימים הקרובים אז תשתדלו להזמין הרבה מהם, אבל יש גם חולצות יפות יותר ב 10 דולר ו 15 דולר. תהנו חברה אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לשאול פה או בפרטי.

למעלה