שרשור התחדשויות

monshery14

New member
השמלה?!

מזארה 300 ש"ח והנה עוד תמונה קרובה אבל הצבע שלה זה כמו בתמונה הראשונה...

ImZ

New member
מדהימה!!

את יכולה לצלם יותר חד, לא ממש רואים את האריג.. כמה עלתה? היא פשוט יפיפייה.

../images/Emo23.gifגאד, השרשור מפוצץ../images/Emo178.gif../images/Emo23.gif

אלה דברים מהשבועיים-שלושה האחרונים, ויש גם את שמלת הבלון המהממת שקניתי בת"א כבר לפני 3 שבועות ועדיין לא יצא לי לקחת אותה מתיקון
אני מאוד מקווה שזה יקרה שבוע הבא טוב, נתחיל ב-3 גופיות בייסיק עם פס תחרה עבה מ"קסטרו". הן מאוד שימושיות ויפות, ויש מצב שאני אקנה גם בעוד צבעים: כל אחת עלתה 60 או 70, לא זוכרת בדיוק

טבעת של "סווטש" שהתאהבתי בה לחלוטין../images/Emo99.gif

אלה התמונות הכי ברורות שלה, קצת קשה לצלם אותה כי הפרפרים האלה יוצאים שקופים כמעט בכל תמונה וזה לא נראה כל כך ברור
קיצר טבעת מכסף עם פרפרים קטנים וגדולים בצבעים פסטליים, עלתה 210 במקום 300 במכירה של מוצרי סווטש שהייתה לנו בעבודה לפני כמה ימים

Leeatthedisco

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo41.gif

סקיני [הוא נראה בתמונה ישר אבל הוא לא] מהמבצע של רנואר 1+1 [אבל הוא של 24\7] יש לו חגורה כזאת עם כוכבים.. אני מתה עליו

Leeatthedisco

New member
על הגוף+חגורה ../images/Emo41.gif

המממ.. זהו. טיפה רחב למעלה P: קניתי עוד שתי חצאיות ממש מתוקות לדעתי: אחת עם קפלים אפורה ועוד אחת חומה שקשה להסביר. אולי אני אעלה תמונות מאוחר יותר אם מישהי תהיה מעוניינת :) שתהיה שבת שלום!!

212smile

New member
../images/Emo99.gifהגינס ממש יפה

את יכולה להעלות תמונה של החצאיות? תתחדשי

Leeatthedisco

New member
לא שידוע לי ../images/Emo41.gif

פשוט בסניף שהייתי בו [חולון] לא היו כמעט ג'ינסים של רנואר אז הביאו של 24\7

CoolGirl21

New member
אני :p

קשת אדומה עם נקודות לבנות ופפיון.. ועל האמצע של הפפיון יש גולגולת כזאת D: בושם ^^ וסיכות כאלו.. שבוע הבא אני הולכת לחרוש את החנויות החדשות שבקניוןXD עם איזה 300 שח ;)

למעלה