שוק קח-תן

Fun Fair

New member
../images/Emo100.gif שוק קח-תן

באיחור קל (באשמתי- מודה ומתוודה...עודף הסושי ב 48 השעות האחרונות הסיח את דעתי
)- פותחת את שרשור שוק הפורום! כאמור, לכולנו יש ארון מלא בבגדים שאנחנו כבר לא הולכות איתם, או שכבר לא מתאימים לנו או שסתם- לא בא לנו עליהם יותר. אז למה לא לחלוק/ להחליף/ למכור? להלן "שרשור ניקוי ארונות", שיכלול 3 סוגי הודעות: הודעות קח-קח- כל הפריטים שאנחנו רוצות לתת, ללא תמורה הודעות קח-תן- כל הפריטים שאנחנו רוצות להחליף תמורת פריטים אחרים הודעות מכירה- כל הפריטים שאנחנו רוצות למכור כמובן שכדאי לצרף תמונה ומקסימום פרטים על הבגד (מידה, גוון, מחיר וכו). חשוב לציין כי לא ניתן לפרסם טלפונים ע"ג הפורום ועל כן, מהרגע ששמתם עיניכן על פריט מסויים, כל התקשורת עם המוסרת/מוכרת תתנהל במסרים. מתחילים ע-כ-ש-י-ו!

שאפולי

New member
קייסים לפון הלו קיטי!

אני משתמשת בזה לאיפור בתיק (עיפרון וליפגלוס) שמעתי ממישי שהיא שמה בזה מטבעות וכו'
נשארו לי 5 ולכן אני מוכרת אחד ב5 ש"ח (חיסול!!!)

שאפולי

New member
*בודקת*

יש חום מתוק ההדפס בו בגווני צהוב-ירוק-ורוד שיק! יש ירוק רעל הדפס בגווני אדום-לבן-צהוב מתוק! יש תכלת הדפס בגווני אדום לבן מלאכי! יש שחור הדפס בלבן-אדו-כתום דרמתי! ואחרון- אפור סגלגל (יותר אפור) עם הדפס ורוד\אדום לבן פשוט יפה!(החביב עליי)
ניסיתי..

שאפולי

New member
לא../images/Emo10.gif

וכבר פחדתי שהעלבתי אותך או משו.. מזל שפניתי אליך פה:O

Fun Fair

New member
אוף..אני לא רוצה לחשוב כמה

מסרים לא הגיעו לייעודם
הכיטוב- שלחי לי מייל ל [email protected]. ככה אני אוכל לתקשר איתך לא דרך המסרים.

שאפולי

New member
:O

התקל אותי:( אני בת 29 אני זקנה לכל הטכנו לוגיה הזאת
סתם. אהמ אני אשלח לך מייל בערב:)

Fun Fair

New member
גיברת!!!! אני מבקשת להרגע!

אני בת 31! סוף שנות העשרים שלך לא מרשימות אותי!!!

שאפולי

New member
חחחחחחחחחחחחחח

ניצחת! אני מזה מצטערת, יש פה בלאגן של לפני החגים ויום בישולים מחר נדבר אחרי החג?

ocean22

New member
למכירה חצאיות ושמלות

העדיפות היא למסירה באזור חיפה, הכל במצב טוב ונלבש רק מספר פעמיים למעט השמלה הצהובה שלא נלבשה מעולם ועדין עם התגית! החצאיות במידה 40-42 השמלות במידה 3-4 חצאית בסגנון אסיאתי. לפנייה נא לפנות במסרים.

ocean22

New member
חצאיות של קומבלה מלה, עם ריקמה עבודת יד

חצאת סגולה עם תחתית תחרה

למעלה