עדכונים

../images/Emo26.gif../images/Emo11.gif

Kevin Asks For Emergency Custody Hearing For Thursday TMZ reported that Kevin Federline has asked a judge for an emergency hearing on Thursday to discuss his custody dispute with estranged wife Britney Spears. A court spokesperson says only K-Fed and his attorney are scheduled to appear before the judge, but adds “anything is possible.” Federline filed papers in November seeking spousal support and sole custody of the couple’s children- 5-month-old Jayden James and 17-month-old Sean Preston. As TMZ previously reported, a temporary court order granted the couple joint custody, with Spears having primary physical custody of the boys. Now, with Spears’ recent erratic behavior, coupled with the fact that she’s been in and out of rehab twice in the last week, all bets may be off.

וואוו...

בחיים שלי לא חלמתי שבריטני תגיע לרמת שפל כזאת. הקטע שהיא לוקחת מטריה ומכה את המכונית של הפפרצ'י כשהיא נראת עם קרחת ובגדי ספורט בצורה מזעזעת ממש משפילה. היא, בריטני ספירס הגדולה שעד לא מזמן היתה הנסיכה הבלתי מעורערת, מכרה מליוני עותקים ורכשה אלפי מעריצים. עצוב...

Im Not Dead

New member
מה שפל בזה?

שפל זה לשגע אותה ועוד להמשיך לצלם אותה כשהיא מנסה לקבל עזרה. מטריה זה כלום

שוב: אם ../images/Emo45.gif

אז למה אתם ממשיכים לפרסם את התמונות האלה כאן בפורום? כל עוד תמשיכו לחפש ברשת תמונות פאפרצי שלה, החארות ימשיכו להטריד אותה.

Lynne Spears And K-Fed Together:-O

X17Online reports Lynne Spears went to visit baby Sean and baby Jayden today at Kevin Federline’s house. Rumors had the two conspiring to get the kids away from Britney and to get Brit back into rehab and given the current state of affairs, I’m starting to believe that theory. Momma Spears arrived at Kevin’s around 1:30 and is still at the house

Confirmed Britney Back in Rehab../images/Emo186.gif

We reported this earlier today, but TMZ is now confirming that Britney Spears is back in rehab. They’re told the singer is hoping three times is a charm. The emergency custody hearing that Kevin Federline wanted has been cancelled because of the new development. There will be no custody hearing today. Sources tell TMZ Federline is concerned for Spears’ welfare and wants her to get the help she is now seeking. We’re also told this will be Spears’ last chance — if she leaves rehab before getting full treatment, Federline will immediately go to court seeking orders allowing him unquestioned full custody of the children. We’re told Spears showed up at Federline’s house to see the children last night and he wouldn’t let her in. Sources say the kids are now in the custody of Federline, and have been since last week.

Shiri from the block

Active member
והאישה הזאת היא אמא של בריטני. עצוב עצוב איזה אנשים יש לידה, שלא מעריכים אותה כראוי, לא עוזרים לה../images/Emo4.gif

ויכול להיות שהאישה הזו צודקת

כואב לי על בריטני כמו כולכם כי גדלתי עליה ועל המוסיקה שלה. אבל אמא שלה לא דואגת רק לה-היא בוודאי גם דואגת לנכדים שלה.תחשבו מה זה מבחינתה להקרע ככה אני בטוח שהיא לא הלכה לקוין אלא מתוך חוסר ברירה כי מה לעשות מישהו חייב לטפל בילדים!!!ועם כל הכבוד בריטני לא עושה\עשתה כלום אז מה שהסבתא תזניח את הנכדים שלה????בריטני במוסד מתי היא תטפל בהם????קווין עם כל השטויות שהוא עושה עוד נחשב לשפוי ע"פ הציבור. "לא מעריכים את בריטני כראוי"...ולאיזו הערכה היא ראויה במצבה???היא ראויה לעזרה וזה נכון אבל בטח שלא להערכה.כשהיא תצא מהמוסד ותרגיש יותר טוב-בבקשה שתלחם שוב על הילדים אבל כרגע היא לא כשירה לטפל בהם!אז לפחות שהאבא יתרום את חלקו.בסופו של דבר גם הילדים של בריטני זקוקים לעזרה,ויכול להיות שיותר ממנה.עכשיו שתהיה עסוקה בלהרגע ובלאזור כוחות.

Amaia17

New member
its look like ..

It looks like now that Britney may have made peace with Kevin, she can finally focus on getting healthy (save for a little smoke here and there). She's attending classes all day at Promises rehab in Malibu and making friends. It looks like her class yesterday may have made her a little emotional but then that's what happens when you're confronting your demons, right?

lidor love lee

New member
היי לכולם

טוב שמעו...אני לא ממפורום הזה אבל נכנסתי להתעדכן מה קורה עם בריטני ואני חייבת לציין שאני ממש מזועזעתתת! בתור אחת שהייתה מעריצה שרופהה שלה פעם אני פשוט לא מאמינה מה הולך פה...היא עשתה קרחת, היא בגמילה מסמים ואלכוהול ובנוסף לכל זה היא רק מדרדרת מידי יום ויום! תגידו לי מה קרה לה מה הולך פה??? איך היא הגיעה לזה? לא חשבתי שהיא תגיע לדבר כזה ות'אמת באמת כואב לי עליה אבל ממש ממש כואב לי עליה...ראיתי את התמונות האלו וקראתי עליה כתבות ונשבעת לכם שאני מרגישה שבא לי לבכות מרוב שכואב לי על הבחורה הזאת...בנוסף לכל זה יש לה ילדים לא סתם והיא ממש עושה טעויות גדולות עכשיו כי צריך רק לדאוג לילדים. ואני בטוחה שהיא חולה על הילדים שלה כמו כל אימא אבל אני באמת הזדעזעתי הפעם ואני רק מקווה בשבילה מכל הלב שזה יעבור לה, שהיא תהיה נקיה מכל הסמים והאלכוהול וכמובן שלא תעשה קרחת שוב! יוו אנשים נשבעת לכם אני בוכה פה
זה פשוט לא יאומן... מעניין מה ג'סטין חושב על כל זה כרגע...

Kryptonite

New member
בריטני לא במצב טוב כרגע.

היו המון דיונים על זה בפורום, את יכולה להסתכל בדפים האחרונים ולקרוא ואולי קצת להבין. היא בתהליך של גירושים לא נעימים, תקשורת קוטלת, צלמי פפראצי שעוקבים אחריה לכל מקום.. היא הלכה לאיבוד מבחינה נפשית, אנחנו רק מקווים לטוב בשבילה.

candyheart

New member
אולי כדאי...

לפתוח הודעה ש"תידבק" למעלה שמסבירה את המצב והכול...כי כל 10 דקות נכנס לפה משהו בעוד הודעה של "מה יש לבריטני?" "מה קורה איתה?" "בריטני חולת נפש?" בריטני עשתה בלה בלה בלה" וזה כבר מתחיל להציק.

למעלה