עדכונים

SuperShiro

New member
אני יודעת, התכוונתי לקול שאומר

" No guys please don't do that" או משהו כזה, זאת ממש לא היא.

Im Not Dead

New member
התכוונתי לפאק יו

היא נשמעת גברית.
מתאימה את עצמה ללוק כנראה... אבל מגיע להם. רק חבל ש;זה מה שהיא מראה כשהיא עושה תורניות במוסדי שיקום והיא צריכה לקבל חזקה...

SuperShiro

New member
אה, אז זו כן היא../images/Emo3.gif

היא לא יצאה בגלל הפפראצי, היא יצאה בגלל השימוע שקווין "אירגן", אבל הוא התבטל ואושר רישמית שהיא חזרה למוסד הגמילה במאליבו. היא יודעת שהיא צריכה עזרה, ואני חושבת שהיא די ידעה שמשהו כזה יקרה, אבל אני מכירה את המצבים האלה, ואני די בטוחה שהיא לא חשבה לפני זה אלא פשוט עשתה את זה, בשביל להשתחרר. האמת היא, זה הגיע להם, זה פשוט הגיע להם [כמה שאני לא מסכימה עם זה]. אני מקווה שיהיה בסדר

Im Not Dead

New member
ברור שהגיע להם חח

מה שאני לא מבין זה איך היא התאפקה 7 שנים
אבל במצב שלה היום שהיא יוצאת ונכנסת למוסדים והסיכוי שלה לחזקה מלאה נמוך ביותר, היא צריכה להיות קצת יותר יפת נפש לכמה חודשים לדעתי.. היא גם נראית יפה בכמה קטעים בוידאו (יחסית לקירחת) וחבל שהתמונות שיתפרסמו כאלה מזעזעות.

SuperShiro

New member
צודק אני מקווה שעכשיו היא

באמת תישאר במוסד את החודש הזה, תרגע ותחזור לעצמה. היא באמת ניראתה טוב, חוץ מהבגדים, חשה טניסאית
כבר כתבתי את זה בעבר, מבחינתי, ואין לי שליטה על זה, אני אסלח לה *כמעט* על כל דבר שהיא תעשה, כי מה לעשות, היא באמת שבתה אותי בקסמה. אני נשארת חיובית

Amaia17

New member
פשוט כואב לי עליה

מה היא צריכה לעבור כל יום .. רק יוצאת מהבית מאות חוליגנים עם מצלמות הורסים אותה לעזעזאל !! מדובר בבת אדם מה עובר עליהם .. מגיע לאותו צלם , מגיע להם .. גם אם זה יחזיר אותה לכותרות , מגיע להם ..\:

אלוהים, שמישהו יעצור אותם כבר

הבחורה פאקינג הרביצה לכם, והצלמים האידיוטים עוד רודפים אחריה לצלם אותה שוב. האמת? אני במקומה הייתי עושה את זה הרבהההה לפני. מה שחבל הוא שהמיני-שערוריה הזאת שוב תעלה אותה לכותרות, ושוב ידושו ויטחנו אותה בכל מקום אפשרי, וגם שהפפראצי עוד לא הבינו את הרעיון.. ולא נראה לי שהם אי פעם יבינו

candyheart

New member
../images/Emo6.gif

!Go Britney go britney זה כל-כך הגיע להם...אני מופתעת שהיא עוד לא עשתה את זה קודם. דרך אגב,הוידאו חובה...הוא מפחיד לאללה אבל עדיין... ואם אנחנו כבר בנושא,אתם יודעים על עוד סלבס שתקפו פאפרצים? נדלקתי על הרעיון.

xtina 4 ever

New member
ראיתי את זה פעם בערוץ E.../images/Emo210.gif

גאד, היא לא שפוייה. XD היא עוד שניה הייתה רוצחת אותה. ><"

אתם יודעים מה הכי מכעיס אותי../images/Emo46.gif

שהם יודעים שהם הורסים לה את החיים אז כדי להרגיש טוב עם עצמם הם אומרים לה "אנחנו אוהבים אותך בריטני" "גאד בלס יו" וכל החרא הזה ארר

lightflake

New member
מה????????????????????????

טוב רגע, אני ממש לא הייתי מעריץ שלה אבל גוט דמט!!! מה קרה לבריטני ספירס הכוסית????????????? מה זה??? ממתי היא ככה??? היא נראית חולנית לחלוטין!!
וואו! מה שתהילה יכולה לעשות לאנשים! מפחיד! מה קרה לה?

SuperShiro

New member
חוץ מזה שכואב לי הלב לראות

את זה אין לי כל כך מה להגיד. זה בכלל לא היה חכם ונבון לעשות את זה, אבל אני מניחה שזו תוצאה של כעס שהצטבר אצלה כלפיהם במשך די הרבה שנים. אני שמחה שהיא נכנסה שוב למכון הגמילה ומקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. בוידאו הראשון שהעלו לשם, לפני שהיא חבטה עם המטריה בחלון של הפפראצי, היא ניראתה ממש טוב.

xtina 4 ever

New member
זה לא מצחיק ב-כ-ל-ל.../images/Emo210.gif

למרות שבחיים שלי לא חוויתי דבר כזה, אני יכולה להבין אותה. זה פשוט מטורף. היא סבלה אותם 7 שנים. בתקופות רעות, וגם בטובות. בזמן האחרון הם פשוט עברו תג'בול, ובתור בנאדם כמו כולנו- גם לה נמאס, וגם היא התעצבנה. מותר לה. אבל לא משנה מה היא תעשה נגדם- הם בחיים, אבל בחיים לא יעזבו אותה. זאת העבודה שלהם. הפרנסה שלהם. הדבר האחרון שמעניין אותם זה מה היא מרגישה, וכמה לא נעים לה וקשה לה.

למעלה