כיכר השוק

• פותח הנושא ub8
  • פורסם בתאריך

ub8

New member
../images/Emo41.gifדרושים

כותבי תכנים (מטפלים בעלי יכולת כתיבה נאה) בתחומי רפואה משלימה. תשלום גבוה מהמקובל עבור כתיבת תכנים באינטרנט. לפרטים נוספים, נא לפנות במסר.

cohenshlomo37

New member
מחקר אוסטרי בנושא פדיקור דגים

לאחרונה התוועדתי לנושא מעניין הנקרא פדיקור דגים או ספא דגים דרך מאמר בנושא ,מעניין מאוד צריך להכנס לחומר קריאה נוסף והמאמר שם שלומי

../images/Emo239.gif אני מעוניין למכור מיטת טיפולים כחדשה

גובה המיטה מתכוונן, כוללת תיק ואת כל הציוד הנלווה אנחנו מאיזור טבריה ומגיעים לת"א \חיפה פעם בשבועיים ותתכן הובלה לאזור מגורים ללא תשלום שרון 054-531-68-23 תודה וחג שמח

yrl1234

New member
תוסף תזונה אלפא ספורט למכירה

למי שרלוונטי לו- רכשתי 3 צנצנות של אלפא ספורט בהתאם להנחיית רופא הומיאופט, ולבסוף אני נזקק רק לאחת. לכן יש לי 2 צנצנות סגורות הרמטית בעטיפה מקורית שהייתי מעוניין למכור. תאריך התפוגה שלהן רחוק (11/13) והן חדשות לחלוטין. המחיר הקטלוגי נע באזור ה- 130-150 ש"ח בהתאם למקום שבו רוכשים אותו. במבצעים שונים ניתן להשיג את התוסף במחיר של 90-110 ש"ח. אני מוכן למכור את שתי הצנצנות יחד ב- 150 ש"ח. מי שמעוניין שיצור קשר למייל [email protected]. למען הסר ספק, אין מדובר על מכינה סיטונאית ואין לי יותר מ-2 צנצנות אלו למכירה. משה

../images/Emo207.gifשלושה דברים לחדר הטיפולים

אני מוכר: 1. למראה מקצועי של חדר הטיפולים: שתי מפות אנטומיות של Anatomical chart company - אחת של מערכת השלד ואחת של מערכת השרירים שתי המפות ממוסגרות (מסגרת עץ וזכוכית) ובמצב מצויין, ממש חדשות. גודל כל תמונה: אורך 68.5 ס"מ, רוחב 53.5 ס"מ 150 ש"ח 2. לאווירה רגועה, נעימה ומיוחדת בחדר הטיפולים: רשת אור - רשת מנורות קטנות בצורת כוכבים, המתחברת בתקע רגיל לחשמל גודל הרשת: אורך 230 ס"מ, רוחב 85 ס"מ 150 ש"ח רצ"ב צילום של הדברים (התמונות נראות קצת מעוגלות בגלל זווית הצילום, אבל הן ישרות ויפות. הרשת-אור מרשימה ויפה הרבה יותר כשהיא בחדר חשוך יותר:) מתעניינים/ות - במסר אישי בבקשה

למעלה