בגדי מעבר

פומליתה

New member
../images/Emo100.gif בגדי מעבר ../images/Emo100.gif

כבר יש בחניות? - אם כן, איפה?
כמה חליפות מתכננות לקנות? יפות \ ליומיום וכל טיפ לגבי בגדי מעבר ששונים מבגדי קיץ חורף יתקבלו בשמחה
תודה ושבת שלום

a g 2 7

New member
קניתי בשילב 3 אוברולים 40 ש"ח

ביום רביעי האחרון...הייתי בלם רק 40 ש"ח ל3 אבורלים ארוכים.......

norah1

New member
בלונדון אני קונה 6 אוברולים במחיר כזה :)

תמיד שאמא שלי מגיעה היא קונה סטוקים של בגדים לכל הנכדים כי בהשוואה לארץ בגדי הילדים פה זולים בטירוף! לא קניתי כלום לילדים שלי מהארץ בגלל ההלם מהמחירים. חולצה ומכנסיים לתינוק ב 150 שקלים בפוקס. ממש מפחיד! על כל פנים מי שמגיעה ללונדון מומלץ מאוד לקנות בגדים לילדים באיכות מעולה בחנויות הבאות PRIMARK CHEROKEE TU MATALAN GEORGE בגדים מעולים בפאונדים בודדים!

memko

New member
או ...primart... הייתי חוזרת ללונדון רק בשביל

לעשות שם עוד סיבוב ולשדוד חצי חנות... איזה דברים מדהימים לילדים במחירים שהם בדיחה!!! קניתי 50 פריטים שם, הכל מדהים...

Yifatule

New member
כבר קנינו

קניתי לו 14 חליפות (אנחנו בתקופת גמילה מחיתולים). חליפה ב-22-25 ש"ח.

chuchu78

New member
יש כבר ברוב החנויות

יש חליפות בסריגמיש- 3 ב 120 או 4 פריטים ב 100 ש"ח (עד גיל שנתיים). בשילב יותר יקר. גם בפוקס יקר מאוד. יש בדלתא - חליפה ב 40 ש"ח. נשארו לי דברים מהעונה הקודמת שקניתי בסופעונה אז לא קניתי הרבה בינתיים. מצד שני-באביב כמעט ואין בגדי מעבר אז כדאי להכין סטוק גם לעונת המעבר הבאה....

אולגה26

New member
בגדי מעבר

כן, רוב החנויות כבר מוכרים בגדי מעבר. קניתי עוד שנה שעברה לעתיד -שזה גם חליפות וגם מכנס וחולצה בנפרד, נראה כמה נצטרך עוד ואז אקנה. טיפ- אני יודעת שהרבה אמהות מחפשות מעבר באביב, כאשר מוכרים רק חורף ומתחילים למכור קיץ., לכן מומלץ לאביב הבא לקנות עכשיו כמה חליפות מעבר. ולגבי כמה יפות כמה ליוםיום- תלוי אם ילד בגן או לא. אם כן אז לדעתי 7חליפות מעבר רגילות זה מעולה, ו2 יפות- שזה אפשר מכנס אלגנט וחולצה יפה., או לילדה אפשר שמלה עם שרוול ארוך, או שרפאן עם חולצה שרוול ארוך. ואני כבר בקרתי בחנויות וקניתי לבני בגדים ל200 שח, פשוט לא יכולתי לעצור- יש מעילי פוטר יפים, וחולצות וממש לא יקר., וגם עדיין מצאתי בגדי קיץ ב10שח.

ayalatit1

New member
ראיתי חליפות של אביגדור בזול אצל-

מחסן פנתר אם אני לא טועה 4 חליפות ב-100 ש'ח

למעלה