ReiKo

New member
../images/Emo10.gif

המכונת כביסה שלי עושה רעש של מטוס בואינג 747 ממריא
רק שהכביסה בפנים לא תמחא כפיים ותפיל לי את המייבש.... זה רק אני שלא מעניין אותו המשחק של ישראל בשעות אלה ? יאללה הלוואי ישראל תפסיד יהודונים חארות!

ReiKo

New member
את מכירה אותי בכלל ?

לא נראה לי.... וגם לא תכירי כנראה. אני לא גזען. ואייל - מי זה השפונגין הזה ? נשמע כאילו לקחו אותו משר הטבעות.... שם של בנזונה...

כולם שם שרמוטות

מדינה פרובינציאלית כמו שלנו תאמין לי מגיע לנו להפסיד. אבל הכבוד הלאומי שלי לא נותן לי להיות בעד אסטוניה...

ReiKo

New member
ברגע שנכנס לך מאמן שעושה

חיסול חשבונות עם שחקנים כי היה לו תאקל איתם אז שילך להזדיין המאמן ושתלך להזדיין הנבחרת, גם ככה זאת אחת מהנבחרות הכי פחות אטרקטיביות בעולם. קבוצת דייגים מסאן מרינו כמעט פתחה אותם. ככה זה שהכדורגל בארץ מתבסס על כסף....כסף...ועוד פעם כסף. אין נשמה, אין תצוגה, אין כלום. רק שיעמום אחד גדול. צריך להפריט את הכדורגל בארץ :)

הטRולית

New member
אין צורך להכיר.

אין לי עניין בכך. אז אל תחמיא. אין לי כח לריב איתך, אבל אתה זה שמשחרר הערות שנאה לכל מה שזז ולא עונה לכינוי ריקו. ולא שזה רע. אבל זה בהחלט מעייף.

ReiKo

New member
לא ראיתי איפה בדיוק החמאתי

אבל אם את אומרת את בטח יודעת. לא מכיר אותך, לא ממש שם עליך גם ...וזהו...חשבתי שכבר די הבנת את זה.

עוכר ישראל!!!!

2-0 לישראל!!!!!!!! יאללה הקבוצה של הנקבות הזאת יודעת לעשות את העבודה....

Lady McBeth

New member
מה יודעת לעשות את העבודה!?

האסטונים גרועייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים... מגיע להם הרבה יותר מ2:0.. רק בישראל יכולים להתלהב מניצחון על נבחרת כמו אסטוניה... מי סופר אותה בכלל?!

ק ד ו ש

New member
אם את שוכחת

גם ישראל ביחס לאנגליה או צרפת היא חתיכת בדיחה, ואלה קבוצות שהוצאנו מהם תיקו.. ואת צרפת היינו צריכים לנצח. מזה נובע שגם אסטוניה זה לא מובן מאליו.

Lady McBeth

New member
יש בזה משו אבל

האסטונים גרועים בכל אמת מידה, ורק אלוהים זוכר מתי הם הבקיעו שער נגד נבחרת שנמצאת במקום ה-30 בעולם ומעלה... לנבחרת שלנו היו כמה רגעי התעלות, בודדים אומנם, אבל היו (צרפת, אוסטריה...יו קנואו).. חוץ מזה, הנקודה שלי היא שהאסטונים משחקים ממש גרוע..לא עוברים את החצי אפילו ואנחנו צריכים לשמוח על 2:0? לפחות נגד אנגליה היינו איום...הם אפילו לא איום..

אזרח111

New member
הפעם האחרונה שהייתי במשחק של ישראל

הייתה כשהפסדנו 5-0 לדנמרק, לותיקים שביננו שזוכרים
מאז ... אין תקווה. בכלל, סיימתי את הרומן הסוער שלי עם הכדורגל איפשהו בתיכון נדמה לי ... פעם הייתי משחק מלא

ק ד ו ש

New member
במוקדמות המונדיאל

הם ניצחו חמישה משחקים ועשו שני תיקו. הם אמנם נבחרת גרועה, אבל זה לא שישראל בחמישייה העולמית. ומי אנחנו בכלל שנבכה על ניצחון מכל סוג שהוא?? לא משנה כמה 1-0 או 7-0, מה שאתה מקבל זה 3 נקודות. מה שאותי יותר מעצבן זה שאנשים שמחים על תיקו עם אנגליה כאילו לקחנו גביע העולם. אנגליה נבחרת שכמה רמות מעלינו, אבל בשביל לעלות לאליפות אירופה צריך לנצח גם אותה.. מה לעשות, במיוחד בבית. בקמפיין של המונדיאל ישראל כל משחק באה כדי לא להפסיד, היו הרבה תיקו אבל מה עם נצחונות? העיקר שיהיה נצחון לא משנה התוצאה.

למעלה