רון ,שלח אותה לרס'פ שתטחן קצת צעירות!
א אייל הגמל New member 13/2/07 #24 אייריש את נשמעת בחורה נחמדה אבל חלאס צאי מהקטע של חפירות על הצבא.. היה ונגמר יאללה סתכלי על האזרחות יותר כיף.
אייריש את נשמעת בחורה נחמדה אבל חלאס צאי מהקטע של חפירות על הצבא.. היה ונגמר יאללה סתכלי על האזרחות יותר כיף.
I IrIsH BaBe New member 14/2/07 #26 תן להתמרמר קצת! השתחררתי לפני חודש! אנלא יוצאת לגמלאות כמו בערך כולכם פה
R r o n 2 1 New member 14/2/07 #27 בקיצור נרגעת שגם בפורום הזה יש כמה לוחמים , אשר שירתו בתקופה לפני שהגיעו מזגנים ולונה באחי"ם , ובלי עזה ובלי לבנון .
בקיצור נרגעת שגם בפורום הזה יש כמה לוחמים , אשר שירתו בתקופה לפני שהגיעו מזגנים ולונה באחי"ם , ובלי עזה ובלי לבנון .
T The missing link New member 14/2/07 #31 החתימה שלך דורשת: (על משקל השפן הקטן) אני צבר אני דפר ויש לי קב"ה נעל התגייסתי ליחידה הכי גרועה בצה"ל אז למה באתי? לגבעתי למה באתי? לה לה לה
החתימה שלך דורשת: (על משקל השפן הקטן) אני צבר אני דפר ויש לי קב"ה נעל התגייסתי ליחידה הכי גרועה בצה"ל אז למה באתי? לגבעתי למה באתי? לה לה לה
ת תמיררר New member 12/2/07 #4 חח לא נורא אחי קח בקלות. חודש של מנוחה מלימודים ועבודה. או שתקנה כרטיס טיסה.. אתה עוד יכול להספיק
ת תמיררר New member 12/2/07 #5 וחוץ מזה הקטע של לחתום על נשק נחסך לך כי אתה יכול להביא את הנשק מהבית.. תביא גם את הטויוטה וזה יחסוך לנו לחתום על סופה ממוגנת..
וחוץ מזה הקטע של לחתום על נשק נחסך לך כי אתה יכול להביא את הנשק מהבית.. תביא גם את הטויוטה וזה יחסוך לנו לחתום על סופה ממוגנת..