RichardSmith

New member
../images/Emo10.gif

נכשלתי בכלכלה. אני יודע שלא הייתי מספיק מוכן. השתדלתי להכין סיכומי שיעור הכי טובים שאני יכול אבל חסר לי כל כך הרבה חומר... לפחות בלינארית ביום ראשון אני מקווה להצליח יותר...

TheMafia

New member
חכה לציון. תמיד יש פקטור.

באונ' העברית לפני שנתיים היה פקטור של 22 (!) נקודות על המבחן במיקרו. ובד"כ יש לפחות 6-10 נק'. ואם בכל זאת לא- אז תמיד יד מועד ב' (ו\או קורס קיץ). שנה שעברה נכשלתי גם במיקרו וגם במאקרו (62 במיקרו ו66 במאקרו! כ"כ קרוב...
). בסוף עברתי את שניהם בקיץ. היום אני גולש באינטרנט בהפסקות בלמידה למבחן נוראי לא פחות, מחירים א'... אז, בהצלחה!

gilishvili

New member
../images/Emo201.gif

הייתי נותנת לך את כל קלסר מיקרו שלי (בשיעור אחרי הגמישות עזבתי אז אין יותר מזה, אבל מה שיש עד הגמישות מסוכם ממש טוב), אבל אני מניחה שחצי מהסיכומים של ב"ג לא ממש יעזרו... אל תדאג, בשביל זה יש מועד ב', וזה המבחן הכי קשה והכי מלחיץ כי הוא הראשון שמסנן. תלמד, תשב, תגיע מוכן, תצליח (ואם לא, כלכלה זה לא כזה הפסד גדול..
. אני יודעת שזה לא ממש עוזר, אבל בכ"ז). מקסימום יש קורס קיץ, לא?

davidnavarro

New member
אל תדאג

יש תמיד מועד ב' וגם תוכל לעבור על השגיאות שלך במבחן הראשון במידה ובאמת נכשלת... זה מאכזב, ללא ספק אבל אין פה הפסד של המערכה,אלא רק בקרב, קרב בודד אחד... אל תדאג...

PianoGirl20

New member
לא נורא,

אני אתמול גיליתי שנכשלתי בסטטיסטיקה...הציון שלי כל כך נמוך שזה ממש מביך להגיד....בוא רק נגיד שזה הציון הכי נמוך אחרי מישהו שקיבל שם אפס...חח, אם זה אומר משהו....

Lir האחת

New member
../images/Emo4.gif

אני מכירה את ההרגשה הלא נעימה הזאת שפשוט לא הלך בבחינה ..א-בל, אם אתה יודע שלא הגעת מספיק מוכן לקראת הבחינה, אתה יודע בוודאות שהיה חסר לך חומר זה אומר שיש לך סיכוי מאוד גבוה לשפר את הציון! תשלים את החומר החסר, תלמד אותו טוב. תחזור על החומר שאתה כבר יודע וקדימה - גש למועד ב'. אני בטוחה שתקבל ציון הרבה יותר גבוה בפעם הבאה
נ.ב: אני אסלח לך על המועד ב'

RichardSmith

New member
תודה רבה לכולכם. ../images/Emo13.gif

בהחלט, אשלים את החומר... מועד ב' here I come!

@יעל@

New member
../images/Emo201.gif

גם אני בטוחה שנכשלתי במבחן שהיה לי שלשום אבל מצד שני לא צריך להסיק מסקנות חפוזות. אולי עוד תפתיע את עצמך. תמיד אפשר לשפר במועד ב'...

למעלה