DDNL37

New member
../images/Emo10.gif

ביום חמישי קבלתי כוריגון 2500 לתמיכה ואתמול ביצעתי בדיקת דם. לפי החשבון שלי היה אמור להיות לי בדם כוריגון בכמות של בערך 150 וכל ערך מעל היה נותן תקוה להריון. אבל התשובה היתה 90 והכי מבאס זה שהאחות לא ידעה שאני על תמיכת כוריגון ופתחה באיחולי מזל טוב ואחרי שסיפרתי לה המסכנה היתה במבוכה איומה. למרות זאת התבקשתי לחזור מחר על הבדיקה כאילו שלא מספיק להתאכזב פעם בשבוע... מיותר לספר איזה לילה עבר עלי אתמול...אומנם גם תשובה חיובית אצלי לא מבטיחה כלום אבל בכל זאת נותנת תקוה שאולי עם קלקסאן יקרה הנס... אז נותר לי לקוות שהמוקפאים יפשירו יפה ...ואם חלילה לא אני ממש לא יודעת מה לעשות אני די מיואשת-בפסח לפני שנתיים הייתי מלאת התרגשות לקראת ההפריה הראשונה ...כל כך הרבה עברתי מאז והנה מגיעה עוד פסח וההריון המיוחל עדיין פוסח עלי... חוץ מזה שאני מטופךת בשרון ומרוצה עד הגג מהיחס והמקצועיות ונודע לי שהם עוברים בקרוב ל...בלינסון-המקום ממנו ברחתי וכנראה אאלץ לחזור לשם וזה קשה כי גם היה לי שם רע ואיבדתי אימון במערכת וגם לא נעים לחזור למקום שעוזבים בלי להגיד שלום... ואני בקופת חולים כללית ולפי איזור מגורי נותרת האופציה המפוקפקת (על פי השמועות בפורום ) של מאיר בכפר סבא.. מרגישה שבתחום זה פשוט לא הולך לי ואני שואלת -עד כמה להתעקש-אבל לא יכולה לותר.

מבינה ללבך../images/Emo23.gif

חמודה, אני כל כך מבינה אותך גם אני כבר שנתיים בטיפולים ועדיין שום דבר אבל אנחנו חייבות להיות אופטימיות ולהאמין שבסופו של דבר זה יגיע, לא יכול להיות שנשאר בלי, אין מצב כזה. את יכולה לבכות ולהתרגז על מר גורלך אבל לא יותר מיום או מקסימום יומיים!! אח"כ תרימי את עצמך בכוחות מחודשים וקדימה לטיפול הבא. מבטיחה לך שבסוף הכל יסתדר לטובה, זה חייב לקרות. מוקדש לך עם הרבה-
כלשם.

DDNL37

New member
כלשם-תודה על התיחסותך

ברוך השם יש לי ילדה בת שש וחצי ואני מרגישה שהנסיונות והאכזבות וההפלות שעברתי באים גם על חשבונה -יש לה אמא שלפעמים עצובה אחרי אכזבה ולפעמים מותשת מהורמונים ולפעמים למרות שאני כל כך משתדלת שזה לא יקרה -גם עצבנית. ואני שואלת אם כדאי להתעקש או לותר אבל מצד שני היא כל כך הרבה מתלוננת על היותה בת יחידה ואני כל כך רוצה עוד ילד או ילדה ואני פשוט נקרעת בין המותשות לבין הרצון העז.

רומי 007

New member
דידי החמודה

שאגיד לך שכל מילה שלך כאילו יצאה מפי? אפילו הגיל של הבנות שלנו זהה. כל כך כל כך מבינה אותך. אני לפעמים לא יודעת על מי אני מרחמת יותר עלי או על בתי ואת מי אני צריכה יותר לפצות. אני מקווה שאני לא גורמת לה נזק נפשי. נזכרתי פתאום שכילדה שמעתי פעם שאמא שלי עברה הפלה וזה גרם לי לחשוש כל הילדות מלידה ומבדיקות דם. מי יודע איזה פחדים אני מכניסה לה עם האשפוזים החוזרים ונשנים ועם המילה בית חולים כל הזמן ברקע ועם הזריקות והתרופות שלי? מקווה שיום אוכל לפצות עם אח או אחות קטנים ואולי אפילו שניים.. בינתיים מחזיקה לך אצבעות, יש גם ניסים אולי עוד כמה ימים יסתבר שבכל זאת מדובר בבטא תוצרת בית? הלואי

DDNL37

New member
תודה

אבל אני די מפוקחת לגבי הסיכוי להריון הפעם. רמת הבטא לא משאירה הרבה פתח לאשליות.

הרמוניה

New member
דידי יקירה

צר לי.... יש משהו נורא קשה בימי שנה וימי הולדת וכל הימים האלה שאנחנו סופרות מלאי ועושות חשבונות..... שולחת לך חיבוק ענק ואספקה למילוי שק התקוות בענין קופת חולים-אני הייתי שייכת למחוז דן ועברתי עכשיו למחוז ת"א על מנת לקבל הפניה לוולפסון (הם נותנים גם לאיכילוב ואולי תל-השומר אם נורא מתעקשים) עצם המעבר למחוז אחר הלך לי מאוד בקלות. אני לא יודעת איפה את עובדת והאם זה ראלי עבורך חוץ מזה-שאלה מה זה בקרוב יש תכנונים על איחודי בתי חולים ששנים נשארים על הנייר מקווה שעד שזה יקרה כבר תיהי עמוק בתוך הריון הרמוניה

נועם@בת

New member
אויש דידי, זה באמת מתסכל ומותח

מה היתה התוצאה היום? אולי בכל זאת נשמע ממך בשורות טובות? מקווה שהכל יסתדר בסוף
נועם

אולה *

New member
מצטערת, דידי יקרה

זה כ"כ מתסכל להתאכזב מחדש. אבל אולי הבדיקה היום תביא בכל זאת בשורות טובות? אולה

למעלה