Natalila

New member
../images/Emo10.gif

אז מה אם עברו חודשיים
אז מה אם כלפי חוץ אני מחייכת וצוחקת ויוצאת ומבלה
אז מה אם מישהו שואל אותי אם אני בסדר אני עונה שכן
אז מה אם העפתי את כל הזכרונות שלו מהעיינים שלי
במציאות.. אני לא מפסיקה לחשוב עליו... חושבת מה הוא עושה עכשיו, אם טוב לו, מה האו מרגיש. חושבת עליו כשהולכת לישון, חושבת עליו כשאני קמה בבוקר. כל שיר שמתנגן מזכיר לי אותו. אני מתגעגעת לריח שלו, למגע שלו, לעיניים שלו, לידיים שלו, למילים שלו... מתגעגעת לחבר הכי טוב שלי שפשוט איבדתי... מתגעגעת
מצטערת, היתי חייבת לפרוק

טל205

New member
תהיי חזקה

אני חושב שכולנו חווינו את הרגשות המאמללות הללו.. עצוב בלב. הגעגוע לא נותן מנוח לנפש. מקווה שהכל יחלוף לך ותצאי מזה מחוזקת ולמודת נסיון לעתיד.אנו כאן איתך.

נטי יקירתי

זה יהיה קשה אין ספק, מותר לך לחשוב להתגעגע... אני הכי מבינה אותך שבעולם את חייבת לאגור כוחות ולהיות חזקה, אם היית קרובה הייתי מעבירה לך את הזמן ועןזרת לך ככל יכולתי להתקדם, אני זוכרת את הרגשתי עם האקס כשנפרדנו... זה קשה, מעלה זיכרונות... אין ספק... יקירתי את חייבת לעצמך להיות חזקה ולהתקדם ןלא להיות תקועה בעבר.. כנסי למייל נדבר.. אוהבת... קושקושה...

gilad269

New member
../images/Emo24.gif

מילת המפתח היא סבלנות. צריך פשוט זמן.געגועים תמיד יהיו.

Natalila

New member
../images/Emo201.gif תודה לכולם

אני באמת יודעת שזה יעבור וכולם עברו את זה.. אבל שיעבור כבר
לא יכולה להמשיך ככה יותר

gilad269

New member
תמיד

אתה רוצה שזה יעבור,ועד שזה עובר לעיתים נראה לך כמעט כמו נצח. תהני להנות מהחיים.רמז החיוך שלך יעשה עבודה טובה

העכביש2

New member
הכל תלוי בנו

כמה שזה נשמע נדוש... אני יכול להגיד לך שלכולם יש את ההרגשות האלה, וכשאני אומר כולם זה הרבה יותר מוחשי ממה שנדמה לך...זה חברים, זה מכרים וזה אפילו אנשים כאן בפורום... אין דרך לברוח מגעגועים או עצבות אבל נקודת המפתח מבחינתי היא מודעות. ממש לשים לב להרגשה הזאת, לא להכחיש ולא להכנס למרה שחורה. עצב זה חלק מהחיים, אבל מהצד השני יש גם שמחה....

סופה10

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

אספר לך קצת על הסיפור שלי: האקס שלי ואני נפרדנו לפני חצי שנה והבעיה אצלי שאני באמת אהבתי אותו וזה היה הדדי אבל זה נגמר אני חושבת עליו רוב הזמן מזלי שאני לא חולמת עליו הבעיה אצלי זה שהוא גר 2 רחובות מתחתי ואני לא רוצה לראות אותו היום למשל ראיתי בחור ברכב אחר אבל דומה לו זה לא נותן לי מנוחה שאני חושבת אם זה היה הוא או לא אני מבינה אותך אצלי אני יודעת שזה יעבור כשאעזוב את העיר ואהיה רחוקה ממנו אני מאחלת לך רק בהצלחה! אני מבינה אותך!

טל205

New member
אפשר להתנחם בך

לגור ליד האקס זו צרה אמיתית... מזל שלפחות את זה אין לי על הראש..

Barvazoom

New member
רק אם תתעקשי להסתכל על זה כך....

בואי אני אספר לך את הסיפור שלי: האקס מהאונ'... הימים היו ימי הלימודים השמחים באוניברסיטת בן גוריון, גרתי במעונות, הסתובבתי במדשאות הרבות של הקמפוס ונהניתי מהחיים. הכרתי את החבר בחאד התרגולים. היינו יחד כמעט שנה... כשזה נגמר את יודעת איפה הוא גר? קומה מתחתיי.. במעונות...
שערי בנפשך לצאת מהבית (אין ברירה - יש שיעורים..) כשאת יודעת ומבינה שהוא גר קומה מתחתיך עם החברה שלו החדשה שמגיעה לבקר... אז? התגברתי, המשכתי לחייך, וכל פעם שירדתי במדרגות זמזמתי לעצמי שיר או ספרתי לעצמי בדיחה טובה. תאמיני לי - תחליטי שאת ל א סובלת וכך יהיה.

Barvazoom

New member
שמחה שאת כותבת פה! ../images/Emo24.gif

כולנו עברנו את זה, כולנו בוודאי נעבור את זה... (לא מאחלת אבל ככה החיים) אז קבלי חיבוקים ונשיקות והרבה אהבה מכולם פה ובמיוחד ממני כי אני ממש מבינה אותך. ההצגה כלפי חוץ היא חשובה אגב כדי להבין ולהאמין שבאמת אפשר אחרת... חייכי מותק ותהני!

למעלה